Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Flagg Norge

(0)
Skriv en anmeldelse
59 kr
Frakt fra 59 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid Hurtig leveranse
    1-3 Arbeidsdager
    Frakt fra 59 kr
  • Selges og sendes av Partyking AB

Overvåk produktets pris

"Jaaa vi elsker dette landet som det stiger freeem ..." Ingen dager feires like mye som 17. mai feires her i Norge. Men ikke bare her, rundt omkring i verden feires denne nasjonaldagen som om det ikke fantes en morgendag. St. Patrick's Day og 4th of July har ikke en sjanse!
I tillegg er Norge også verdt å feire i andre sammenhenger, for eksempel er skimesterskap, Eurovision og Nobels fredsprisutdelingen bare noen anledninger der Norge er i fullt fokus.

Flagg Norge er ca. 155x90 cm og kun tiltenkt som dekorasjon. Det er produsert i polyester og har to metallringer i hjørnene på den ene kortsiden for enkel opphenging.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.