Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

El Wire Purge 2 LED Maske

1 / 1

El Wire Purge 2 LED Maske

229 kr
Hvis du lovlig hadde mulighet til å utføre en kriminell handling EN natt i året, uten noen form for konsekvenser, hva ville du ha gjort da? Filmen "The Purge" tok verden med storm da den hadde kinopremiere. I tillegg til den banebrytende historien bl
Les mer
Hvis du lovlig hadde mulighet til å utføre en kriminell handling EN natt i året, uten noen form for konsekvenser, hva ville du ha gjort da? Filmen "The Purge" tok verden med storm da den hadde kinopremiere. I tillegg til den banebrytende historien ble filmen også kjent for sine vellagede kostymer og – ikke minst – tøffe masker. Her kommer derfor en hyllest til The Purge-filmen med en ny versjon av den i dag kulterklærte El Wire Purge LED-masken.

El Wire Purge 2 LED Maske lyser og har motiv bestående av en LED-slynge som lyser i mørket. Masken kommer med tre ulike innstillinger for LED-slyngen: statisk, sakte blink og hurtige blink. Masken dekker ansiktet og har hull til øyne og munn, ikke for å drikke og spise, men for å puste. Den kan enkelt festes med elastisk strikk rundt hodet. Selges med LED-belysning i ulike farger. Samtlige masker er svarte med røde flekker. Kommer i one-size for voksne. Drives av 2 x AA-batterier som ikke følger med, men som kan kjøpes i tillegg.

Vær oppmerksom på at det høres en svak, høyfrekvent lyd når masken er på – det kommer av El Wire LED-tråden og er helt ufarlig.

Fakta om El Wire Purge LED Maske:
  • Materiale: plast
  • Størrelse: One-size (voksen)
  • Mål: 17 x 21 cm
  • 3 ulike lysinnstillinger
  • Krever 2 x AA-batterier, disse medfølger ikke

Identifikasjon

EAN 7333084040321
Produsentens artikkelnummer Utgå
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser