Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Damask Blondegardin

Til kassen

Se også

Damask Blondegardin

(0)
Skriv en anmeldelse
-20%
55 kr
Anbefalt pris: 69 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    7-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Partykungen
Tid for å forvandle hele hjemmet til et spøkelseshus igjen? Så kult! Får vi da foreslå denne superflotte blondegardinen med flaggermus, flotte mønstre og dødningehoder på! Foruten fine, skumle motiver har den lange frynser som gjør den ekstra stilig. Den perfekte detaljen for å få til en gotisk og koselig scene!

Damask Blondergardin er en flott blondegardin med snirklete motiver, dødningehoder og flaggermus med utstrakte vinger. Den nedre delen av gardinen har frynser som går i en flott formasjon med et svart bånd øverst.

Mål: 96x101 cm (HxB).

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

- Returfrakt 49 NOK (0 kr ved reklamasjon) - Pakker som ikke hentes innen 14 dager belastes med 195 NOK - Angreretten gjelder IKKE for mat (spiselige produkter, som f.eks. godterier), parykker, sokker, strømpebukser, voksenleker, sminke, linser og andre intimprodukter av hygieniske årsaker.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.