Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Bestway Oppblåsbar Vannpark Splashmore

1 / 1

Bestway Oppblåsbar Vannpark Splashmore

5995 kr
La barna dine bestige klatreveggen, fare utfor den raske sklia og plaske rundt i det varme bassenget i sommer! Med en vannpark i egen hage får barna oppleve den ultimate sommerferien, der de kan kjøle seg ned på morsomst mulig måte på de dagene sola
Les mer
La barna dine bestige klatreveggen, fare utfor den raske sklia og plaske rundt i det varme bassenget i sommer! Med en vannpark i egen hage får barna oppleve den ultimate sommerferien, der de kan kjøle seg ned på morsomst mulig måte på de dagene sola steker. Det er på tide å droppe steinete strender og overfylte badeland og innse at hjemme alltid er best! 

Bestway Oppblåsbar Vannpark Splashmore er en vannnpark som inkluderer en sklie, en klatrevegg med tau for å ta seg til toppen av sklia, en integrert vannspreder som holder sklia våt og glatt, og en vannpistol til lek. Rundt toppen av sklia/tårnet er det små vegger av mesh for høyere sikkerhet. Vannparken er laget av PVC-dekt polyester. Måler ca. 435 x 286 x 267 cm når den er oppblåst. Den blåses opp på 2 minutter med en integrert luftpumpe. Vannparken tåler maks 270 kg. Et reparasjonssett, oppbevaringspose og plugger til å forankre vannparken med, slik at den står stabilt og trygt på bakken, er inkludert. Passer fra alderen 5+ år. 

  • Mål: ca. 435 x 286 x 267 cm
  • Materiale: PVC-dekt polyester
  • Maks vekt: 270 kg
  • Integrert luftpumpe
  • Alder: 5+ år
  • Inkluderer sklie, klatrevegg med tau, vannpistol, vannspredere, reparasjonssett, oppbevaringspose, forankringsplugger.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .