Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Ballongboks med Bokstav

1 / 1

Ballongboks med Bokstav

59 kr
Stav festlige fraser, glade gratulasjoner og morsomme slagord med disse bokstavboksene! En fin, unik og allsidig dekorasjon som tilfører festen det der lille ekstra. Last opp med flere bokstavkombinasjoner for å kunne bruke dem igjen og tilpasse dem
Les mer
Stav festlige fraser, glade gratulasjoner og morsomme slagord med disse bokstavboksene! En fin, unik og allsidig dekorasjon som tilfører festen det der lille ekstra. Last opp med flere bokstavkombinasjoner for å kunne bruke dem igjen og tilpasse dem til alle årets fester, fra babyshowere til sommerfester og bursdagsfester.

Ballongboks med Bokstav er bokser med klistremerker i form av bokstaver. Boksene selges enkeltvis og det medfølger en bokstav, et symbol &, eller et hjerte. Boksene er gjennomsiktige og hule, slik at du kan fylle dem med ballonger, konfetti, fargerikt papir osv., for å matche dem med resten av dekorasjonene og skape et unikt utseende. De er laget av papir og plast og monteres enkelt på egen hånd, se instruksjonsbildet. Boksene er ca. 30 x 30 x 30 cm store.

  • Ballongboks med tilhørende bokstav/symbol
  • Bokstavene/symbolene er klistremerker som du enkelt fester på boksen
  • Mål: ca. 30 x 30 x 30 cm
  • Materialer: papir, plast
  • Selges enkeltvis

Identifikasjon

EAN 7333084040956
Produsentens artikkelnummer PK00248
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser