Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
air&me Airom aromadiffuser, kobberfarget
air&me Airom aromadiffuser, kobberfarget
air&me Airom aromadiffuser, kobberfarget
air&me Airom aromadiffuser, kobberfarget

1 / 4

air&me Airom aromadiffuser, kobberfarget

799 kr
air&me Airom er en effektiv aromadiffusor med plass for oppbevaring av tre flasker olje. Airom leveres med et elegant design og stor vanntank Passer for områder inntil 25 m2 Stor vanntank på 110 ml Bruk noen dråper eteriske oljer i vanntanke
  • Plass for oppbevaring av tre flasker olje
  • Elegant design
Les mer

air&me Airom er en effektiv aromadiffusor med plass for oppbevaring av tre flasker olje. Airom leveres med et elegant design og stor vanntank

  • Passer for områder inntil 25 m2
  • Stor vanntank på 110 ml
  • Bruk noen dråper eteriske oljer i vanntanken for riktig duftmengde. Prøv deg frem for å finne den duft og den mengde som passer for deg.
  • Lavt lydnivå, veldig stillegående, kun 26 dB.

Tilfør frisk og god duft!
Med en aromadiffusor kan du enkelt tilføre ønsket duft i rommet enheten står i. Eteriske oljer dryppes i vannbeholderen og sørger for en nøytral og behagelig lukt av din favorittduft.

Oppbevaring av flasker
I air&me Airom har du plass for å oppbevare tre flasker med aromatiske oljer. Da har du dem alltid tilgjengelig, samtidig som du slipper og ha dem stående fremme eller lete etter dem. Løft av lokket for å fylle vann, og der har du flaskene stående klart. Passer for flasker opp til 27mm diameter og 75mm høyde.

AromaWave
air&me Airom kan brukes på to forskjellige måter.

  1. Kontinuerlig drift: Aromadiffuseren sender ut fuktig luft med duft kontinuerlig. På denne måten får man kontinuerlig duft og vannbeholderen varer i ca 5 timer.
  2. AromaWave: Dersom knappen for AromaWave aktiveres sender Airom ut duft i ti minutter. Deretter tar den 20 minutter pause, mens duften sprer seg i rommet. Så gjentar den med ny duft i 10 minutter, før den igjen ta 20 minutter pause. Dette gjentar seg gjennom hele dagen. På denne måten får du variasjon i duftnivået gjennom dagen, og vanntanken varer i hele 15 timer.

 

Kjappe fakta

  • Plass for oppbevaring av tre flasker olje
  • Elegant design
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser