Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Hjärta Fullt av Kärlek & Lust

1 / 1

Hjärta Fullt av Kärlek & Lust

229 kr
Et hjerte fylt med kjærlighet og lyst. Det er akkurat hva dette er! Med dette spillet vil du og din kjære oppleve hete stunder sammen; hjertet inneholder nemlig 100 erotiske oppdrag som du og partneren skal utføre på hverandre. Hjärta Fullt av Kä
Les mer
Et hjerte fylt med kjærlighet og lyst. Det er akkurat hva dette er! Med dette spillet vil du og din kjære oppleve hete stunder sammen; hjertet inneholder nemlig 100 erotiske oppdrag som du og partneren skal utføre på hverandre.

Hjärta Fullt av Kärlek & Lust er en perfekt gave til kjæresten din. Hjertet inneholder 100 erotiske oppdrag (50 rosa og 50 hvite). Da har dere noe å gjøre i hundre dager fremover, eller dere kan utføre flere på en gang for å få en opphissende og erotisk kveld.

Eksempel på rosa oppdrag (for kvinnen):
- Gni massasjeolje på brystet og magen din, og bruk den til å massere skuldre, rygg og rumpe. Gi ham en ekte kropp-mot-kropp-massasje, med andre ord.

Eksempel på hvitt oppdrag (for mannen):
- Tenk på partnerens kropp som en gjenstand for oppdagelser og eventyr. La en fjær, fingertupper, negler eller tungespiss følge hver kurve av kroppen hennes.

  • Inneholder 100 sammenrullede kort med oppdrag (50 til henne/50 til ham)
  • Alder: 18+
  • Inkl. Pinsett til kortene
  • Språk: Svensk og Norsk

Identifikasjon

EAN 8717703522174
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser