Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Circulation Maxx Muskelstimulator
Circulation Maxx Muskelstimulator

1 / 2

Circulation Maxx Muskelstimulator

1999 kr
Bedre sirkulasjon, reduksjon av smerte og reduksjon av hovne føtter og ankler: dette er bare noen få eksempler på hva Leg Revitaliser fra Circulation Maxx kan gjøre for deg. Spesielt for de som er mindre aktive, har bevegelsesproblemer eller dårlig b
Les mer
Bedre sirkulasjon, reduksjon av smerte og reduksjon av hovne føtter og ankler: dette er bare noen få eksempler på hva Leg Revitaliser fra Circulation Maxx kan gjøre for deg. Spesielt for de som er mindre aktive, har bevegelsesproblemer eller dårlig blodsirkulasjon, kan Circulation Maxx Leg Revitaliser være til veldig god hjelp.

Denne elektriske muskelstimulatoren fungerer med EMS: Electro Muscular Stimulation. Dette er en metode der musklene stimuleres av små elektriske impulser. Impulsene kommer inn i kroppen gjennom føttene, som du plasserer på Leg Revitaliser. Impulsene får musklene til å stramme seg og slappe av igjen.

Pumpeeffekten dette skaper, sikrer bedre blodsirkulasjon: blod kan transporteres gjennom venene raskere og lettere. Oksygenrikt blod kan strømme inn igjen og oksygenfattig blod fjernes.

Circulation Maxx Leg Revitaliser har ikke mindre enn 25 forskjellige terapiprogrammer. I tillegg kan denne elektriske muskelstimulatoren ikke bare brukes til beina dine. Pakken inneholder også 4 selvklebende gelputer som du kan feste til andre deler av kroppen, som rygg eller skuldre.

Circulation Maxx Leg Revitalizer-pakken består av:
- Circulation Maxx Leg Revitaliser
- Fjernkontroll
- Strømadapter
- Brukermanual
- 4 selvklebende gelputer
- Koble til kabler

Merk! På grunn av de elektroniske impulsene er Circulation Maxx Leg Revitaliser ikke egnet for personer med pacemakere og / eller metallimplantater. Denne elektriske muskelstimulatoren anbefales heller ikke ved graviditet, hjertesykdom, unormalt blodtrykk, MS og epilepsi.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .