Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Everest Max Grå [MX Brown]
Everest Max Grå [MX Brown]
Everest Max Grå [MX Brown]
Everest Max Grå [MX Brown]
Everest Max Grå [MX Brown]
Everest Max Grå [MX Brown]

1 / 6

Everest Max Grå [MX Brown]

2 890 kr
Everest Max får det siste ordet når vi snakker om mekaniske tastatur, med modularitet og tilpasningsdyktighet. Numpaden kan festes enten på høyre eller venstre side på Everest-tastaturet ditt, samtidig som en Media Dock nyter utsikten fra toppen av
Les mer
Everest Max får det siste ordet når vi snakker om mekaniske tastatur, med modularitet og tilpasningsdyktighet. Numpaden kan festes enten på høyre eller venstre side på Everest-tastaturet ditt, samtidig som en Media Dock nyter utsikten fra toppen av enten venstre eller høyre side. Den magnetiske håndleddstøtten gir deg ekstra dempekomfort gjennom lange økter.

Everest har gullstandarden for mekaniske brytere, sammen med forhåndsbearbeidede Cherry-stabilisatorer for redusert bråk og støy. Foretrekker du noe annet? Den modulære tilnærmingen gjør det enkelt å skifte ut bryterne med en annen kompatibel hot-swap-variant, ingen lodding er nødvendig.

Du finner en hel fjellkjede med kontrollere og informasjon på toppen av tastaturet. Dessuten er Everest Max den første av sitt slag med skjerm! Skjermen gjør det mulig å overvåke systemet ditt og vise eller bytte profil, noe som kommer i tillegg til lett tilgjengelige mediekontroller. Du kan endre de fire displayknappene på numpaden helt etter eget ønske, for å maksimere effektiviteten din. Velg dine favorittsnarveier, makroer eller hurtigtaster, eller velg et bilde for å gjøre dem virkelig personlige.

Identifikasjon

EAN 8720254075259
Produsentens artikkelnummer MG-EVK1G-CO1-NO
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser