Tilbake til start
Cronus Zen
Cronus Zen
Cronus Zen
Cronus Zen

1 / 4

Cronus Zen

(3 anmeldelser)
1 390 kr
Cronus Zen er et banebrytende produkt basert på den rike arven til de prisbelønte CronusMAX-enhetene, anerkjent som den definitive adapteradapteren. Zen flytter denne arven fremover, og gir spilleren den kraftigste plattformen på markedet, og muliggj
Les mer
Cronus Zen er et banebrytende produkt basert på den rike arven til de prisbelønte CronusMAX-enhetene, anerkjent som den definitive adapteradapteren. Zen flytter denne arven fremover, og gir spilleren den kraftigste plattformen på markedet, og muliggjør avansert crossover-plattformspillteknologi, enestående tastatur- og muspresisjon, kombinert med uovertrufne MOD-skriptkombinasjoner og makroer med den nye Zen Studio-programvaren.

Alle instruksjoner om hvordan du håndterer produktet finner du !

Cronus Zen frigjør den virkelige kraften til kontrolleren din og låser opp flere funksjoner enn noen gang før. Redesignet fra grunnen av, har du nå tilgang til kraftige moduser som Crossover Gaming som lar deg bruke favorittkontrollerne dine på PS4, XBOX ONE, NINTENDO SWITCH, PS3, XBOX 360 og PC. Den konverterer også kontrolleren din til en fulladet krigsmaskin uten å installere sjetonger eller kabler og ugyldiggjør IKKE garantien din. Det er tusenvis av gratis MOD-er utviklet av Cronus Community for alle de nyeste spillene, inkludert Rapidfire, Anti-Recoil, Aim Assist, Aim Abuse, Quickscope, Strafe Shot, Drop Shot, Fast Reload, Auto Sprint, Sniper Breath, Steady Aim og mye mer mer - uten å bruke hundrevis av dollar på en kostbar modded kontroller!
A

Abbas

For 11 måneder siden

Bra men usb kabelen til ps4 ko grillen knakk etter 2 dag så ikke den beste kvalitet på kabel

T

T. B

For 2 dager siden

Er ikke å anbefale da den ikke fungerer på ps4 og umulig og retunere

A

Anonym

For 2 måneder siden

virker ikke på ps lenger