Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Boken om meg - 300 spørsmål som utgjør en livshistorie

Til kassen

Se også

Boken om meg - 300 spørsmål som utgjør en livshistorie

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Stefan Ekberg

249 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    6-9 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

  • Historie, Almanakker & Kalendere
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Stefan Ekberg
Hver gang en person går bort, så brenner et helt bibliotek ned. Det er så mye livskunnskap, erfaringer og hendelser som er glemt bort ganske unødvendig. Nå er det enkelt å skrive ned din livshistorie.

Vanskeligheten med å skrive om sitt eget liv har alltid vært å vite hvor du skal begynne og hvordan du går frem. Men nå finnes det ingen unnskyldninger lenger. Vi har laget en bok hvor du får de viktige spørsmålene, og du svarer på dem direkte i boken.

Slik fungerer det:
Med hjelp av nesten 300 forskjellige spørsmål, delt inn i barndom, ungdom, voksne og seniortid, vil du umiddelbart i boken få svaret på hvordan livet, karriere, kjærlighetsliv og alt mellom himmel og jord har vært for deg frem til nå.

Start en ny tradisjon
Med Boken om meg, kan du starte en ny tradisjon i familien din. Du kan selv skrive i boken, men også gi bort eksemplarer av den til eldre slektninger (kanskje dine foreldre), slik at de kan fortelle sin historie og bevare den for fremtidige generasjoner. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er i deg selv.
Alle kan starte jobben med å skrive boken. Skriv mens du har minnene ferske.
Boken er laget for å holde
Boken er vakker, og eksklusivt trådinnbundet, med vevd stoff og sidemarkør. Bildet av boken på denne siden gir ikke riktig inntrykk av hvordan den ser ut i virkeligheten. Du kan selv skape den mest verdifulle boken i familiens fremtidige bokhyller.

Hvordan boken kan brukes
Mange gir den bort som en gave til foreldre for å skrive i, men vi får flere mail om en annen fin måte å bruke boken på - å sitte ned for en stund med en eldre slektning og stille spørsmål i boka å skrive ned svarene. Og både få spennende historier og fine stunder sammen. Andre mail forteller om personer som selv har gjort en indre reise når de svarte på spørsmålene.
Sjanger:
Historie
Almanakker & Kalendere
Formater:
Bok
EAN:
9789186907198
Publisher:
Ego förlag i Stockholm
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9789186907198
Læremiddel:
0
Størrelse:
301
Forfatter:
Stefan Ekberg

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.