Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Boken om meg - 300 spørsmål som utgjør en livshistorie

1 / 1

Boken om meg - 300 spørsmål som utgjør en livshistorie

Stefan Ekberg

347 kr
Hver gang en person går bort, så brenner et helt bibliotek ned. Det er så mye livskunnskap, erfaringer og hendelser som er glemt bort ganske unødvendig. Nå er det enkelt å skrive ned din livshistorie. Vanskeligheten med å skrive om sitt eget liv ha
  • Historie, Almanakker & Kalendere
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Stefan Ekberg
Les mer
Hver gang en person går bort, så brenner et helt bibliotek ned. Det er så mye livskunnskap, erfaringer og hendelser som er glemt bort ganske unødvendig. Nå er det enkelt å skrive ned din livshistorie.

Vanskeligheten med å skrive om sitt eget liv har alltid vært å vite hvor du skal begynne og hvordan du går frem. Men nå finnes det ingen unnskyldninger lenger. Vi har laget en bok hvor du får de viktige spørsmålene, og du svarer på dem direkte i boken.

Slik fungerer det:
Med hjelp av nesten 300 forskjellige spørsmål, delt inn i barndom, ungdom, voksne og seniortid, vil du umiddelbart i boken få svaret på hvordan livet, karriere, kjærlighetsliv og alt mellom himmel og jord har vært for deg frem til nå.

Start en ny tradisjon
Med Boken om meg, kan du starte en ny tradisjon i familien din. Du kan selv skrive i boken, men også gi bort eksemplarer av den til eldre slektninger (kanskje dine foreldre), slik at de kan fortelle sin historie og bevare den for fremtidige generasjoner. Det spiller ingen rolle hvor gammel du er i deg selv.
Alle kan starte jobben med å skrive boken. Skriv mens du har minnene ferske.
Boken er laget for å holde
Boken er vakker, og eksklusivt trådinnbundet, med vevd stoff og sidemarkør. Bildet av boken på denne siden gir ikke riktig inntrykk av hvordan den ser ut i virkeligheten. Du kan selv skape den mest verdifulle boken i familiens fremtidige bokhyller.

Hvordan boken kan brukes
Mange gir den bort som en gave til foreldre for å skrive i, men vi får flere mail om en annen fin måte å bruke boken på - å sitte ned for en stund med en eldre slektning og stille spørsmål i boka å skrive ned svarene. Og både få spennende historier og fine stunder sammen. Andre mail forteller om personer som selv har gjort en indre reise når de svarte på spørsmålene.
Sjanger Historie Almanakker & Kalendere
Formater Bok
EAN 9789186907198
Publisher Ego förlag i Stockholm
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9789186907198
Læremiddel 0
Størrelse 301
Forfatter Stefan Ekberg
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser