Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Kan alle sjekke kalenderen?

Benedicte Wessel-Holst, Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik, Siri Kristiansen

Bok

166 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

  • Memoarer & Biografier, Sex & Samliv, Kjønnsstudier, Sosiologi
  • Bok
  • Pocket
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Benedicte Wessel-Holst, Else Kåss Furuseth, Sigrid Bonde Tusvik, Siri Kristiansen
Alle venninnegjenger har en historie. Denne er spesielt god. «Jeg vet ikke hvorfor vi er venner. Vi er jo ikke enige om noe som helst», sa Siri. «Jeg liker at vi er uenige. Jeg tror det er noe av det jeg liker best med oss som gjeng», skjøt Sigrid inn. «Jeg føler at vi er enige om en hel del. Har jeg misforstått?» spurte Else.
I femten år har det vært Dikken, Siri, Else og Sigrid. De har pratet, festet, kranglet, ledd og grått. Kjærester har kommet og gått. Noen har fått barn, andre vet ikke om det noen gang blir noe av. Flere gjør suksess. Andre lurer på om de er i ferd med å bli nedbemannet. De er ikke de samme som da de møttes, og innimellom stormer det. En middag hos Siri endte i en krangel som kunne splittet dem, i stedet bestemte de seg for å skrive bok.
Denne boken er til deg som synes vennskap er like komplisert som kjærlighetsforhold, men samtidig vet at du ikke klarer deg uten venninnene dine.
Sjanger:
Memoarer & Biografier
Sex & Samliv
Kjønnsstudier
Sosiologi
Formater:
Bok
EAN:
9788248926078
Publisher:
Kagge
Innbindning:
Pocket
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788248926078
Læremiddel:
0
Størrelse:
122
Forfatter:
Benedicte Wessel-Holst
Else Kåss Furuseth
Sigrid Bonde Tusvik
Siri Kristiansen

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .