Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

ET/V-erfaringer 1947-2013

Rolf Aristos

Bok

220 kr
  • Forventet leveringstid:
    9-12 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

  • Astrologi
  • Bok
  • Heftet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Rolf Aristos
Rolf Kenneth Aristos presenterer i denne boken menneskets forskjel­lige typer ET/V-erfaringer i perioden 1947-2013, dvs. våre erfaringer med: utenomjordiske intelligente vesener, deres romskip, deres artefakter på Jorden, Månen, Mars og dens måne Fobos, forskjellige aktiviteter som diverse ET-grupper synes å være involvert i. Bokens første kapittel tar for seg Roswell-hendelsen i juli 1947 og virk­ningene herav, som dannelsen av det superhemmelige organet MJ12 og dets direktiv om offisiell hemmeligholdelse av all ET/V-erfaring. Dette direktivet er fortsatt rådende verden over, med noen få unntak. De tre neste kapitlene presenterer evidensen for at NASA har oppdaget ruiner på Månen, at Mars foruten å ha kjempemonumenter er biovennlig med vegeta­sjon og vann, og at Fobos har en aktiv ET-base som skjøt ned en av våre romsonder i 1989. Arbeidene til Steven M. Greer, Billy Meier og Nancy Red Star, samt boken til Philip J. Corso, vies hver et kapittel. De mystiske dyrelemlestelsene siden 1967 og de imponerende korn­sirklene siden 1990 analyseres i hvert sitt kapittel. Mexico har siden 2004 vært vitne til minst åtte spektaku­lære romskip-shows som hadde fortjent verdens oppmerksomhet. I det siste og tolvte kapittelet presenteres ”bortført av de Grå”-fenomenet, som tyder på at zetaene siden 1950-tallet har vært involvert i et hybridprogram mellom mennesker og dem selv som en forberedelse til Jordens nye æra. Zetaenes eget syn på hybrid­programmet og de øvrige fenomenene nevnt over gis særlig oppmerk­somhet.
Sjanger:
Astrologi
Formater:
Bok
EAN:
9788230323335
Publisher:
Vulkan
Innbindning:
Heftet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788230323335
Læremiddel:
0
Størrelse:
266
Forfatter:
Rolf Aristos

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .