Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Edderkoppen

1 / 1

Edderkoppen

Lars Kepler

393 kr
Edderkoppen er Lars Keplers niende kriminalroman med Joona Linna og Saga Bauer. I denne nervepirrende thrilleren møter de en helt ny type seriemorder som gir dem mulighet til å redde hvert offer - hvis de bare klarer å løse en gåte før det er fo
  • Krim, spenning & skrekk, Europa
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Lars Kepler
Les mer
Edderkoppen er Lars Keplers niende kriminalroman med Joona Linna og Saga Bauer. I denne nervepirrende thrilleren møter de en helt ny type seriemorder som gir dem mulighet til å redde hvert offer - hvis de bare klarer å løse en gåte før det er for sent. Men gåten er bare begynnelsen på et stort nett som holder på å bli vevd.

 For tre år siden mottok Saga Bauer et postkort med en truende tekst om en pistol med ni hvite kuler - hvorav en ligger og venter på Joona Linna. Det sto at hun var den eneste som kunne redde ham. Hun viste kortet til Joona, men tiden gikk og trusselen bleknet som en meningsløs provokasjon. Helt til nå. En sekk med en nesten helt oppløst kropp blir funnet fastspent til et tre i Kapellskär. En melkehvit patronhylse er funnet på drapsstedet. Gjennom kompliserte gåter begynner en bestialsk gjerningsmann å gi politiet muligheten til å stoppe drapsserien. Joona Linna og Saga Bauer kjemper side om side for å sette sammen puslespillet og redde de utpekte ofrene før det er for sent. Den voldelige jakten blir stadig mer desperat. Kanskje denne seriemorderen er umulig å stoppe, kanskje de allerede sitter fast i spindelvevet.
Sjanger Krim, spenning & skrekk Europa
Formater Bok
EAN 9788202605056
Publisher Cappelen Damm
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788202605056
Læremiddel 0
Serie Joona Linna
Størrelse 509
Forfatter Lars Kepler
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser