Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Hva er det jeg føler?

Til kassen

Se også

Hva er det jeg føler?

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Frode Thuen, John M. Gottman

161 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    6-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

  • Psykologi, Helse & Omsorg
  • Bok
  • Pocket
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Frode Thuen, John M. Gottman
Det finnes én foreldreaktivitet som har enorm betydning for hvor ditt barn ender opp i livet - yrkesmessig, akademisk, sosialt og emosjonelt
I denne boken forteller professorene John Gottman og Frode Thuen hva denne aktiviteten går ut på. Metodene i boken er basert på John Gottmans forskning, slik den blant annet ble presentert i boken Hjerteforeldre. Forskningen viser at barn som lærer å håndtere vanskelige følelser tidlig, får det enklere senere i livet.
Mange foreldre er usikre på hva de skal gjøre når barn gir ut-trykk for emosjoner som sorg, sinne eller redsel. Denne boken gir dem et verktøy til å gjenkjenne og forstå slike vanskelige følelser, og vitenskapelig underbygde råd og strategier som viser hvordan man hjelper barn med å håndtere dem.
Hva er det jeg føler er en nyttig veileder for foreldre, omsorgspersoner, lærere og andre som vil hjelpe barn.
Boken er systematisk oppbygd og veileder leseren steg for steg. Én seksjon handler om spedbarns- og småbarnsperioden, mens et nyskrevet kapittel av professor Frode Thuen gir råd om emosjonstrening av eldre barn og ungdommer.
Sjanger:
Psykologi
Helse & Omsorg
Formater:
Bok
EAN:
9788279009375
Publisher:
Panta
Innbindning:
Pocket
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788279009375
Læremiddel:
0
Størrelse:
190
Forfatter:
Frode Thuen
John M. Gottman

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.