Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Klompelompe: bursdagsfest

Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland

Bok

349 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

  • Strikking & Hekling
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Hanne Andreassen Hjelmås, Torunn Steinsland
Strikk en bursdagsgave og skap stemning med inspirasjon fra Klompelompe!
Få ting er så populære som hjemmestrikkede gaver til bursdagen. Og hvorfor ikke pynte til selve bursdagsfesten med inspirasjon fra Klompelompe? Her får du kreative ideer til både barnebursdagen og til voksenbursdagen med venninner. Boka inneholder oppskrifter på plagg som er fine å gi bort og plagg som er flotte å ha på i bursdag. Her er også ideer til ulike bursdagskonsepter, året rundt. De populære Klompelompe-bamsene kommer dessuten i nye varianter som kan bli populære bursdagsgaver. Boka har i tillegg inspirerende bilder av god bursdagsstemning og pyntede bord, og her er matoppskrifter til bursdagen, enten det er eplekake eller gjærbakst.
Sjanger:
Strikking & Hekling
Formater:
Bok
EAN:
9788272017292
Publisher:
J.M. Stenersens Forlag
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788272017292
Læremiddel:
0
Serie:
Klompelompe
Størrelse:
199
Forfatter:
Hanne Andreassen Hjelmås
Torunn Steinsland

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .