Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Barnas Oslove

Hanna Norberg

Bok

349 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

  • Barn & Foreldre, Sosiologi
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Hanna Norberg
«Hva kan vi finne på med barn i Oslo?» er en av de tingene vi nordmenn googler oftest. Oslos nyttigste bok gir deg svaret.
Dette er boka for alle småbarnsfamilier som lurer på hva de skal finne på i helgen, i ferien eller en helt vanlig hverdag. Oslo bugner av tilbud til barn og unge, og nå er alt det morsomme og spennende hovedstaden har å by på samlet i en oversiktlig bok med massevis av inspirerende bilder. Få tips til inne- og uteaktiviteter til enhver anledning, vær og pris.
Sjanger:
Barn & Foreldre
Sosiologi
Formater:
Bok
EAN:
9788248926283
Publisher:
Kagge
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788248926283
Læremiddel:
0
Størrelse:
147
Forfatter:
Hanna Norberg

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .