Tilbake til start
Abida Raja: Frihetens øyeblikk

1 / 1

Abida Raja: Frihetens øyeblikk

Håkon F. Høydal

375 kr
Håkon F. Høydals bok Abida Raja; Frihetens øyeblikk forteller den sterke, brutale historien til Abida Raja, søsteren til tidligere kulturminister Abid Raja som gjorde suksess med sin oppveksthistorie Min skyld . Nå får vi Abida Rajas historie so
  • Memoarer & Biografier, Faktalitteratur barn & ungdom, Sanne historier, Kjønnsstudier, Sosiale spørsmål, Sosiologi
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Håkon F. Høydal
Les mer
Håkon F. Høydals bok Abida Raja; Frihetens øyeblikk forteller den sterke, brutale historien til Abida Raja, søsteren til tidligere kulturminister Abid Raja som gjorde suksess med sin oppveksthistorie Min skyld. Nå får vi Abida Rajas historie som handler om en tøff oppvekst, utenforskap og tvangsekteskap.

På 1980-tallet vokste Abida Raja opp midt i Oslo sentrum. Hun gikk på norsk skole, var norsk statsborger - men levde i en pakistansk familie og kjente ingen. Som storesøster i en av Norges mest kjente norsk-pakistanske familier, har hun vært taus om livet som barn, ungdom og voksen. Nå våger hun endelig å fortelle. Dette er historien om løsrivelsen fra foreldrene og ektemannen hun ble giftet bort til. Det er fortellingen om en mor som flykter med de fire barna sine - uten utdanning, et sted å bo eller egen bankkonto - og forsøker å skape sitt eget liv. «Abida Raja. Frihetens øyeblikk» gir et sterkt innblikk i oppveksten og livet til en representant for dagens voksne norsk-pakistanske kvinner, de som ble født i Norge, men ikke ble en del av det norske samfunnet - og kampen for å bestemme over seg selv, hvem hun skal ha lov til å elske og et liv i frihet.
Sjanger Memoarer & Biografier Faktalitteratur barn & ungdom Sanne historier Kjønnsstudier Sosiale spørsmål Sosiologi
Formater Bok
EAN 9788272017261
Publisher J.M. Stenersens Forlag
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788272017261
Læremiddel 0
Størrelse 258
Forfatter Håkon F. Høydal
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser