Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Ammepute, Mummi Skjærgård, Rätt Start

Til kassen

Se også

Ammepute, Mummi Skjærgård, Rätt Start

(0)
Skriv en anmeldelse
509 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid Ekspress leveranse
    4-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Ammepute for behagelig og rolig amming. Ytterstoff i 100 % økologisk GOTS-sertifisert bomull. Ergonomisk riktig design. Ammeputen er utformet sammen med spesialister i bransjen og ammende mødre, alt for å gi deg og barnet en avlastende ammestilling og en fredelig ammestund. Puten har usymmetrisk form slik at den smale siden legger seg godt rundt ryggen, mens barnet hviler med god støtte under kroppen på den tykke siden. Kan brukes på både høyre og venste side. Enten du ammer eller flaskemater, gjør ammeputen at du kommer nær barnet ditt, noe som styrker båndet mellom dere. Hele produktet er allergisikkert og sertifisert i henhold til Oeko-Tex Klasse 1 Baby. Ytterstoffet er laget i 100 % økologisk GOTS-sertifisert bomull. Fyll av 100 % polyester gir uovertrufne egenskaper når det gjelder å fordele barnets vekt og avlede overskuddsvarme. Puten kan vaskes i vaskemaskin. Enkelt og hygienisk.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.