Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Enkel Dimple, Mini Fidget Pop It nøkkelring
Enkel Dimple, Mini Fidget Pop It nøkkelring
Enkel Dimple, Mini Fidget Pop It nøkkelring

1 / 3

Enkel Dimple, Mini Fidget Pop It nøkkelring

47 kr
En liten fidget -leke i form av en nøkkelring som kan hjelpe mot uro, stress og angst. Unngå dårlige vaner som å bite neglene ved å bruke dette produktet i stedet. Klikk på knappene, dra tommelen over en joystick, masser fingrene og mye mer for å red
Les mer

En liten fidget -leke i form av en nøkkelring som kan hjelpe mot uro, stress og angst. Unngå dårlige vaner som å bite neglene ved å bruke dette produktet i stedet. Klikk på knappene, dra tommelen over en joystick, masser fingrene og mye mer for å redusere stress eller konsentrere deg hvis du har problemer med å sitte stille.

DennEn nøkkelring kan også erstatte andre fidget -vaner som å riste på benet eller klikke på blyanter, noe som kan forstyrre andre. Hvis du trenger å gjøre noe for å kunne konsentrere deg, er dette det perfekte alternativet for ikke å få noen rundt deg på nervene.

0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .