Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

vidaXL Treningsbenk

Til kassen

Se også

vidaXL Treningsbenk

(1)
Skriv en anmeldelse
vidaXL Treningsbenk
vidaXL Treningsbenk
vidaXL Treningsbenk
vidaXL Treningsbenk
vidaXL Treningsbenk
vidaXL Treningsbenk
vidaXL Treningsbenk
2309 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Denne treningsbenken vil forbedre din fysiske form, stramme musklene dine og kan i sammenheng med kalorikontrollert kosthold, hjelpe deg å miste vekt. Det gjelder for personlig treningsstudio, hjemmegym eller kommersielt treningsstudio. Treningsbenken er utstyrt med en justerbar ryggstøtte, som hjelper deg med å styrke rygg- og skuldermuskler. De fem justerbare nivåene til ryggstøtten lar deg finne den mest komfortable stillingen og justere intensiteten på treningen i henhold til dine spesifikke behov. Denne fleksible treningsbenken er godt konstruert i stål av ypperste kvalitet. Og de holdbare, polstrede putene vil gi deg en god komfort mens du trener.
  • Materiale: stål
  • Mål montert: 133 x 41 x 47,5 cm
  • Mål ryggstøtte: 79 x 24 x 4 cm
  • Mål sete: 31 x 30 x 4 cm
  • Høyde sete: 47,5 cm
  • Justerbar ryggstøtte: 5 nivåer (47,5 cm / 70 cm / 91 cm / 112 cm / 131 cm)
  • Maksimal brukervekt: 100 kg
  • Stoff: Polyuretan: 100%
  • SKU:90484
  • EAN:8718475865391

2.0

Basert på 1 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-4)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.