Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

vidaXL Trenings-/vektbenk

Til kassen

Se også

vidaXL Trenings-/vektbenk

(1)
Skriv en anmeldelse
vidaXL Trenings-/vektbenk
vidaXL Trenings-/vektbenk
vidaXL Trenings-/vektbenk
vidaXL Trenings-/vektbenk
vidaXL Trenings-/vektbenk
vidaXL Trenings-/vektbenk
vidaXL Trenings-/vektbenk
2549 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

Denne høykvalitets, multifunksjonelle vektbenken er utstyrt med et justerbart sete og ryggstøtte, og er et godt valg for de som liker å trene. Fra nå av kan du trene i komforten av ditt eget hjem, og spare tid og penger i forhold til et treningssenter. Setet og ryggstøtten er utstyrt med justerbare knotter, som gir deg muligheten til å finne den mest komfortable stillingen. Og du kan justere høyden på bare sekunder. Vektbenken er godt konstruert av toppkvalitets stål, som sammen med den holdbare, bomullsfylte puten vil sørge for at treningsøkten din blir så komfortabel som mulig.
  • Mål: 116 x 47 x 46-115 cm (L x B x H)
  • Mål ryggstøtte: 72 x 24 x 4 cm (L x B x H)
  • Mål sete: 35 x 24 x 4 cm (L x B x H)
  • Maksimal brukervekt: 100 kg
  • Justerbar stilling ryggstøtte: 7 posisjoner, min. 46 cm, maks. 115 cm
  • Justerbar stilling sete: 4 posisjoner, min. 46 cm, maks. 61 cm
  • Materiale: stål
  • Stoff: Polyuretan: 100%
  • SKU:90360
  • EAN:8718475848158

5.0

Basert på 1 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-4)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.