Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Profesjonell beskyttelsesring for dartskive EVA

Fri frakt
vidaXL Profesjonell beskyttelsesring for dartskive EVA
vidaXL Profesjonell beskyttelsesring for dartskive EVA
vidaXL Profesjonell beskyttelsesring for dartskive EVA
vidaXL Profesjonell beskyttelsesring for dartskive EVA
559 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Beskyttelsesringen beskytter veggen din mot darts som bommer på dartskiven, og forhindrer også at dartene blir skadet. Ettersom det er laget av EVA (etylen-vinylacetat) skum med høy tetthet, er beskyttelsesringen svært slitesterk. Ringen vil passe tett rundt dartskiven din. Beskyttelsesringen består av 2 deler, og kan enkelt tas fra hverandre og oppbevares. Merk: Dartskiven er ikke inkludert.
 • Materiale: EVA (etylenvinylacetat) skum
 • Diameter ytre ring: omtrent 70,5 cm
 • Diameter indre ring: omtrent 45 cm
 • Tykkelse: 27 mm
 • Merk: Dartskiven er ikke inkludert
 • SKU:91461
 • EAN:8718475616450

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.