Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021

1 / 7

Varlion LW Difusor W 2021

(1 anmeldelse)
1 695 kr

-15%

1 995 kr
Varlion padelracket for profesjonelt nivå, med en rund form som gir privilegier kontroll over makt. Produsert med et toveis karbonrør og en 38 mm Hypersoft EVA-kjerne med høy hardhet for "S"-versjonen (sommer) og lav hardhet for "W"-versjonen (vinte
  • 12K karbon
  • Padelracketen med stor kontroll
  • Sekskantstruktur
Les mer

Varlion padelracket for profesjonelt nivå, med en rund form som gir privilegier kontroll over makt. Produsert med et toveis karbonrør og en 38 mm Hypersoft EVA-kjerne med høy hardhet for "S"-versjonen (sommer) og lav hardhet for "W"-versjonen (vinter).

Kjernen er laminert ved hjelp av to lag vanlig karbonfiber 7Rhombus-stoff og ett lag aluminisert glassfiberstoff, hvilken vekt avhenger av om racketen er "S"- eller "W"-versjonen. Den er forsterket i hjertet med vanlig karbonfiberstoff, impregnert i Varlions eksklusive VAR-FLEX epoksyharpiks, for maksimal elastisitet og motstand, og dekket av et lag titandioksid.

Dens viktigste egenskaper er: • Wings Diffuser-teknologi i hjertet, aerodynamisk optimalisert med 27 % forbedring i luftpassasje sammenlignet med den forrige, som gir bedre kontroll over racketen for å dirigere ballen dit spilleren vil og med mer regelmessighet. • Ulike racketer for forskjellige temperaturer. Temperaturen er avgjørende for racketen, noe som gir mer eller mindre elastisitet i kjernen. For å løse endringene som temperaturen gir på racketmaterialer, har denne modellen blitt produsert med to forskjellige kjernekonstruksjoner. LW Carbon Difusor S anbefales brukt ved temperaturer over 25ºC / 77ºFF, og LW Carbon Difusor W anbefales til temperaturer under 25ºC / 77ºF. På denne måten anbefales det å ha med seg begge racketene i vesken, så spilleren vil bruke en eller annen modell avhengig av temperaturen. • Inkluderer en selvklebende sekskantstøtfanger. Designet og produsert gjennom en PTU-sprøyteform med lav hardhet for å absorbere støt og gnagsår. Denne beskytteren er festet på racketrammen gjennom en selvklebende tape uten å måtte bore den, noe som også bidrar til å unngå vibrasjoner. I den siste versjonen har vi redusert vekten med 50 %; den veier nå bare 11 gram. • En form med en større sekskantet grov for bedre effekter.

Lethal Weapon, Hexagon-ramme, Wings Difusor og Adhesive Bumper, er merker og bruksmodeller registrert i det spanske patent- og varemerkekontoret, og derfor eksklusivt eid og brukt av Varlion.

Kjappe fakta

  • 12K karbon
  • Padelracketen med stor kontroll
  • Sekskantstruktur

Weight 345-370 g
Profile 38 mm
Shape Round
Balance Medium
Control/Power Control
Model Men
Ytprofil Struktur
Handledsrem Ja

Identifikasjon

EAN 8401008200584
Produsentens artikkelnummer RACPAC2010015
E

Edgar

For en måned siden

Hva angår kontroll er det få racketer som kommer opp mot denne. Kompromisset er kraft, hvor det sparker lite av denne.

Ja, jeg anbefaler denne varen