Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021
Varlion LW Difusor W 2021

1 / 7

Varlion LW Difusor W 2021

(1 anmeldelse)
1 995 kr
Varlion padelracket for profesjonelt nivå, med en rund form som gir privilegier kontroll over makt. Produsert med et toveis karbonrør og en 38 mm Hypersoft EVA-kjerne med høy hardhet for "S"-versjonen (sommer) og lav hardhet for "W"-versjonen (vinte
  • 12K karbon
  • Padelracketen med stor kontroll
  • Sekskantstruktur
Les mer

Varlion padelracket for profesjonelt nivå, med en rund form som gir privilegier kontroll over makt. Produsert med et toveis karbonrør og en 38 mm Hypersoft EVA-kjerne med høy hardhet for "S"-versjonen (sommer) og lav hardhet for "W"-versjonen (vinter).

Kjernen er laminert ved hjelp av to lag vanlig karbonfiber 7Rhombus-stoff og ett lag aluminisert glassfiberstoff, hvilken vekt avhenger av om racketen er "S"- eller "W"-versjonen. Den er forsterket i hjertet med vanlig karbonfiberstoff, impregnert i Varlions eksklusive VAR-FLEX epoksyharpiks, for maksimal elastisitet og motstand, og dekket av et lag titandioksid.

Dens viktigste egenskaper er: • Wings Diffuser-teknologi i hjertet, aerodynamisk optimalisert med 27 % forbedring i luftpassasje sammenlignet med den forrige, som gir bedre kontroll over racketen for å dirigere ballen dit spilleren vil og med mer regelmessighet. • Ulike racketer for forskjellige temperaturer. Temperaturen er avgjørende for racketen, noe som gir mer eller mindre elastisitet i kjernen. For å løse endringene som temperaturen gir på racketmaterialer, har denne modellen blitt produsert med to forskjellige kjernekonstruksjoner. LW Carbon Difusor S anbefales brukt ved temperaturer over 25ºC / 77ºFF, og LW Carbon Difusor W anbefales til temperaturer under 25ºC / 77ºF. På denne måten anbefales det å ha med seg begge racketene i vesken, så spilleren vil bruke en eller annen modell avhengig av temperaturen. • Inkluderer en selvklebende sekskantstøtfanger. Designet og produsert gjennom en PTU-sprøyteform med lav hardhet for å absorbere støt og gnagsår. Denne beskytteren er festet på racketrammen gjennom en selvklebende tape uten å måtte bore den, noe som også bidrar til å unngå vibrasjoner. I den siste versjonen har vi redusert vekten med 50 %; den veier nå bare 11 gram. • En form med en større sekskantet grov for bedre effekter.

Lethal Weapon, Hexagon-ramme, Wings Difusor og Adhesive Bumper, er merker og bruksmodeller registrert i det spanske patent- og varemerkekontoret, og derfor eksklusivt eid og brukt av Varlion.

Kjappe fakta

  • 12K karbon
  • Padelracketen med stor kontroll
  • Sekskantstruktur

Weight 345-370 g
Profile 38 mm
Shape Round
Balance Medium
Control/Power Control
Model Men
Ytprofil Struktur
Handledsrem Ja

Identifikasjon

EAN 8401008200584
Produsentens artikkelnummer RACPAC2010015
E

Edgar

For 3 måneder siden

Hva angår kontroll er det få racketer som kommer opp mot denne. Kompromisset er kraft, hvor det sparker lite av denne.

Ja, jeg anbefaler denne varen