Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022
Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022

1 / 7

Varlion Bourne Summum Prisma Radio 2022

3 795 kr

-21%

4 795 kr
Bourne er en modell som ble født i 2018 fra fusjonen mellom Cañon (diamantform laget i 1995) og Avant (dråpeform laget i 2009). Som et resultat oppnådde vi en dråpeformet racket, designet for spillere som søker kontroll i spillet uten å miste kraft.
  • Luftstrømsteknologi
  • Diamantformat
  • Prisme ramme
  • Varlion 2022
Les mer

Bourne er en modell som ble født i 2018 fra fusjonen mellom Cañon (diamantform laget i 1995) og Avant (dråpeform laget i 2009). Som et resultat oppnådde vi en dråpeformet racket, designet for spillere som søker kontroll i spillet uten å miste kraft. En av de viktigste nyhetene til denne modellen er radioteknologi, som innebærer en revolusjon innen produksjon, motstand og ytelse av padelracketer. Med den har vi klart å produsere den første racketen som kommer ut av sin egen form allerede boret. Dette er mulig takket være 2 faktorer: for det første utviklingen av en ny form som inkluderer den ytre avlastningen av hullene; og for det andre blir materialene forhåndsboret og trimmet før de introduseres i den. Takket være dette kommer racketen ut med hullene som allerede er laget og med en jevn og avrundet radius. Det tekniske resultatet er en betydelig økning i motstandskraften til kjernen og en 50% reduksjon i bruken av stoffer. Den andre nyheten til denne modellen er Airfow-teknologien, fokusert på å gi flyt til luftpassasjen gjennom racketen takket være noen avlange hull plassert mellom rammen og kjernen. Som i resten av hullene er det også brukt radioteknologi i disse. Denne racketen på profesjonelt nivå har Prisma-rammen, som vi klarer å redusere kontaktpunktet til rammen mot vegger og overflater med 90 %, samt 10 % luftmotstand. Alt dette betyr bedre manøvrerbarhet av racketen og større akselerasjonskapasitet ved treff. På den annen side har vi forsterket dens mest skjøre spiss (hodet) med en selvklebende støtfanger som tilpasser seg perfekt til formen, Prisma-støtfangeren. Dette dekker ikke bare rammen, men også dens forbindelse med racketens plan. Når det gjelder å bruke effekter på treffene, presenterer den en grov tekstur i flyet kalt Slice, som er designet og utviklet med en serie buede linjer som får ballen til å feste seg mer. Som navnet antyder, inkluderer Bourne Summum Prisma Radio Summum-teknologi i sin konstruksjon, som er basert på summen av flere faktorer: Et lengre grep enn vanlig for å gi spilleren et mer komfortabelt og profesjonelt grep, og også for å gjøre det lettere for de som bruker begge hendene på bakhåndsskudd. En 1 cm lengre slagflate. Et gradvis hullmønster med flere hull (76 totalt), for å forbedre og utvide sweet spot på racketen. Og Wings Diffuser-teknologien i hjertet, med en aerodynamisk forbedret diffuser, som gir mer manøvrerbarhet og presisjon.

Og til slutt er det verdt å fremheve Handlesafety-teknologien, et nytt sikkerhetssystem for håndtaket. Normalt i alle racketer kommer tauet ut fra et sentrert hull som er festet til håndtaksrammen ved hjelp av en pinne, nagler, spiker osv. Men med dette systemet går tauet gjennom de to veggene på håndtaket og kommer ut på begge sider av spissen, og gir dermed 100 % sikkerhet og komfort til grepet.

Kjappe fakta

  • Luftstrømsteknologi
  • Diamantformat
  • Prisme ramme
  • Varlion 2022

Weight 350-375 g
Profile 38 mm
Shape Diamond
Balance High
Frame 100% Carbon
Inner core Medium touch
Outer core 12K Carbon
Control/Power Power
Racket case Not Included
Model Men
Ytprofil Struktur
Handledsrem Ja

Identifikasjon

EAN 8401001245834
Produsentens artikkelnummer V2201031851OS
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser