Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Reebok Rower GR - Black
Reebok Rower GR - Black
Reebok Rower GR - Black

1 / 3

Reebok Rower GR - Black

7999 kr

-20%

Rek pris. 9999 kr
GR Rower tilbyr 17 programmer og 16 elektroniske motstandsnivåer, som du enkelt kan kontrollere via den stilfulle integrerte LCD-skjermen. På skjermen vises 6 funksjoner, inkludert tid og avstand samt puls via den trådløse mottakeren. Belte følger ik
Les mer
GR Rower tilbyr 17 programmer og 16 elektroniske motstandsnivåer, som du enkelt kan kontrollere via den stilfulle integrerte LCD-skjermen. På skjermen vises 6 funksjoner, inkludert tid og avstand samt puls via den trådløse mottakeren. Belte følger ikke med.
Romaskinen er et populært redskap, fordi det med slike maskiner trenes 30% armer og 70% ben. En annen fordel er at ryggen blir stabilisert og blir dermed også sterkere. Jo mer motstand og hastighet du har på hvert rotak, jo mer vil du hovedsakelig arbeide med ben og presse hardere, istendenfor å kun dra med armene.
Det ergonomiske setet glir langs den 1,23 cm lange skinnen, mens de justerbare stroppene på føttene sikrer at du holder den korrekte stillingen under hele din trening. Reebok Rower GR er sammenleggbar og har transporthjul som gjør den enkel å flytte på og kan enkelt oppbevares på ønsket sted. Romaskinen kan stilles inn til å stå stabilt og permanent ved å benytte justeringsskruer til gulv.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .