Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Reebok Rower GR - Black

Til kassen

Se også

Reebok Rower GR - Black

(0)
Skriv en anmeldelse
Reebok Rower GR - Black
Reebok Rower GR - Black
Reebok Rower GR - Black
9999 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av LivingSport
GR Rower tilbyr 17 programmer og 16 elektroniske motstandsnivåer, som du enkelt kan kontrollere via den stilfulle integrerte LCD-skjermen. På skjermen vises 6 funksjoner, inkludert tid og avstand samt puls via den trådløse mottakeren. Belte følger ikke med.
Romaskinen er et populært redskap, fordi det med slike maskiner trenes 30% armer og 70% ben. En annen fordel er at ryggen blir stabilisert og blir dermed også sterkere. Jo mer motstand og hastighet du har på hvert rotak, jo mer vil du hovedsakelig arbeide med ben og presse hardere, istendenfor å kun dra med armene.
Det ergonomiske setet glir langs den 1,23 cm lange skinnen, mens de justerbare stroppene på føttene sikrer at du holder den korrekte stillingen under hele din trening. Reebok Rower GR er sammenleggbar og har transporthjul som gjør den enkel å flytte på og kan enkelt oppbevares på ønsket sted. Romaskinen kan stilles inn til å stå stabilt og permanent ved å benytte justeringsskruer til gulv.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.