Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Flere deals enn noensinne tidligere! 21. Nov – 1. des Se alle deals
Master R6030
Master R6030
Master R6030

1 / 3

Master R6030

(2 anmeldelser)
7866 kr

-28%

Rek pris. 10990 kr
Beste mellomklassevalg ifølge Bäst-i-test.se! R6030 er en romaskin bygd for hjemmebruk, for både nybegynneren og den veltrente. R6030 er både luft- og magnetbremset, noe som garanterer kraftig og maksimal motstand og muliggjør trening med program (f.
Les mer

Beste mellomklassevalg ifølge Bäst-i-test.se!

R6030 er en romaskin bygd for hjemmebruk, for både nybegynneren og den veltrente. R6030 er både luft- og magnetbremset, noe som garanterer kraftig og maksimal motstand og muliggjør trening med program (f.eks. intervall), noe som er unikt i denne prisklassen.

Master R6030 er en innovativ romaskin der Master har lyktes med å etterligne ordentlig roing på en bedre måte enn noe annet varemerke har klart tidligere. Romaskinen har mindre avstand mellom fotplatene og en høyere sittestilling enn tradisjonelle maskiner, noe som gjør at den etterligner roing på en betydelig bedre måte enn andre romaskiner på markedet. De bevegelige hælstøttene på fotplatene gjør at føttene får en stabil og fleksibel bevegelse gjennom hele rotaket.

Master R6030 er en romaskin i fullengde som gjør at også lange voksne personer kan trene komfortabelt og effektivt på den. Når treningsøkten din er ferdig, kan du enkelt felle sammen romaskinen.

R6030 har en IR/RemoteControl innebygd i håndtaket og en 5kHz pulsmottaker for bruk av trådløs pulsmåling. Pulsbelte kjøpes separat.

Manualer

Ägarhandbok
Instruktioner för Pulsband

Lignende produkter