Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Adiddas Bench Flat Essential

Til kassen

Se også

Adiddas Bench Flat Essential

(0)
Skriv en anmeldelse
1299 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av LivingSport
Adidas Essential Flat Bench er en treningsbenk laget av kraftig stål som gir stabilitet og sikkerhet når øvelser med tunge håndvekter utføres. Benken har en lav profil, flatt design som gir mulighet for en rekke treningsøvelser på den klassiske benken til funksjonell trening med for eksempel fri vekt.
Puten er laget av 65mm tett skumgummi og overflaten er rengjøringsvennlig. Puten er 107 cm lang, slik at personer opp til 189 cm kan benytte benken. Den lave profilen på 48 cm gjør det mulig for brukeren å nå gulvet med håndvekter og få en god rygg- og hoftestilling både i sittende og liggende posisjon.
Egnet til øvelser som Fly, ben press, og simple armøvelser med de klassiske vektene, enten på vektstang eller håndvekter.
Adidas Flat Bench er med på å gjøre deg sterk, benken er komfortabel og har et kompakt design. Adidas Flat Bench er ideell til hjemmetrening. Maks belastning på benk er 180 kg.

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.