Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Uncharted: The Nathan Drake Collection HITS

1 / 1

Uncharted: The Nathan Drake Collection HITS

(3 anmeldelser)
59 kr

-64%

165 kr
Forhåndsbestillingstilbud – Uncharted Nathan Drake Collection Forhåndsbestill Uncharted: The Nathan Drake Collection og ta del av forhåndsbestillingstilbudet: The Nathan Drake Pack. Dette DLC inneholder: UNCHARTED Drake’s Fortune Drake sk
  • Action, Eventyr
  • Playstation 4
Les mer

Forhåndsbestillingstilbud – Uncharted Nathan Drake Collection

Forhåndsbestill Uncharted: The Nathan Drake Collection og ta del av forhåndsbestillingstilbudet: The Nathan Drake Pack. Dette DLC inneholder:

  • UNCHARTED Drake’s Fortune Drake skin
  • UNCHARTED 2: Among Thieves Drake Skin
  • UNCHARTED 3: Drake’s Deception Drake Skin
  • Wetsuit Drake Skin
  • Nepal Drake Skin
  • Golden AK-47
  • Golden 92FS

Storslåtte oppdagelser

Historien om Nathan Drake begynner i en fiskebåt ved kysten av Panama, men hendelsene som fulgte, skulle sette en ny standard for eventyr. Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Among Thieves og Uncharted 3: Drake’s Deception – tre av de mest bejublede spillene noensinne, samlet for første gang og gjenoppbygd til PS4. Dette er Uncharted: The Nathan Drake Collection*.

Som Nathan Drake vil du tre inn i rekken av legendariske oppdagere og reise til alle verdens hjørner. Let etter El Dorado, den sagnomsuste gullbyen, ved hjelp av Sir Francis Drakes egne notater. Følg i Marco Polos fotspor på en håpløs reise gjennom Himalaya. Og oppdag sanddynenes Atlantis, som Lawrence of Arabia også lette etter.

På veien får du oppleve førsteklasses historiefortelling fra teamet hos Naughty Dog og se hvordan Drake setter liv og vennskap på spill i et kappløp der han må finne uforlignelige skatter før de nådeløse fiendene hans finner dem først.

*Uncharted: The Nathan Drake Collection inneholder kun enkeltspilleroppdrag.

Uncharted: Drake's Fortune

En 400 år gammel ledetråd i kisten til Sir Francis Drake setter Nathan Drake på sporet av de sagnomsuste skattene i El Dorado, og fører ham til en glemt øy midt i Stillehavet.

Jakten tar en dødelig vending når Jake blir landfast på øya og leiesoldater tar opp jakten på ham. Drake og medhjelperne hans er i undertall og er underlegne når det kommer til ildkraft, og må kjempe for å overleve i takt med at de avslører øyas fryktelige hemmeligheter.

Uncharted 2: Among Thieves

Drake går gjennom en tøff periode og blir lokket tilbake til en tilværelse med tyver og bevæpnede skattejegere som han trodde tilhørte fortiden. Etter å ha kommet over en mystisk gjenstand, legger Drake ut på en ekspedisjon for å finne den legendariske dalen Shambhala i Himalaya. Han havner snart midt i en farlig katt-og-mus-lek med en krigsforbryter på flukt, som har mer i kikkerten enn bare å finne de sagnomsuste rikdommene i den forsvunne byen.

Drake er fanget i et nett av svik og havner midt i en stadig farligere jakt der han får satt tålegrensen på prøve og må risikere alt – har flaksen endelig tatt slutt?

 

Uncharted 3: Drake’s Deception

Etter å ha startet jakten på den sagnomsuste “sanddynenes Atlantis”, havner Nathan Drake på en risikabel reise i den arabiske ørkenen, der han og mentoren Victor Sullivan må kjempe mot det okkulte forræderiet til en hemmelig organisasjon og organisasjonens nådeløse leder.

Når den fortapte byens fryktinngytende hemmeligheter kommer til overflaten, blir Drakes jakt en desperat kamp for å overleve, der han blir presset til yttergrensen og må stå ansikt til ansikt med det han frykter aller mest.

Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action Eventyr
Formater Playstation 4
EAN 711719710912
J

Jonas

For 7 måneder siden

Packed with fun and action

Ja, jeg anbefaler denne varen

A

Anonym

For 5 år siden

Har alle spille spillene på ps3, men denne ps4-utgaven skal jeg også sikre meg!

A

Anonym

For 6 år siden

Beste spill trilogien noensinne <3