Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint (Xbox One)

Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint
Tips en venn

-25%

455 kr
Anb. pris 609 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Med utgivelsen av Tom Clancy's Ghost Recon® Wildlands i mars 2017 lyktes Ubisoft Paris i å blåse nytt liv i Ghost Recon-serien. En ny episode ble bygget fra bunnen av for en ny generasjon, med en enorm og visuelt slående åpen verden som for første gang både kunne spilles alene eller på nett i samarbeidsmodus for fire spillere.
Med Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint kan du nå prøve deg som soldat i Ghosts, en amerikansk elite-innsatsstyrke som sitter fast bak fiendens linjer.
Denne gangen er det ingen briefing først.
Dere har mistet all kontakt med Auroa. Øygruppen er basen til Skell Technology, et høyteknologiselskap. Du er blitt sendt hit sammen med enheten din på et rekognoseringsoppdrag, men helikoptrene deres blir skutt ned: Skell Tech har falt i kriminelles hender. The Wolves, en livsfarlig gruppe med tidligere amerikanske soldater, har tatt over øya. Ledet av oberst Cole D. Walker, en av dine tidligere våpenbrødre, har de omprogrammert Skells droner og gjort dem til drapsmaskiner. Og de bruker dem mer enn gjerne, uansett hvor mange som kan dø.
Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint er et militært skytespill lagt til en mangfoldig, fiendtlig og mystisk åpen verden. Der kan du spille enten helt alene eller i samarbeidsmodus for fire spillere. Såret, uten støtte og med tidligere Ghosts-soldater i hælene må du kjempe for å overleve i Auroa. Velg de rette alliansene, og finn ut hvordan du skal nedkjempe fienden.

Innhold

BLI KJENT MED EN MYSTISK OG MANGFOLDIG ØYGRUPPE
Utforsk Auroa, hvor teknologigiganten Skell Technology holder til, både på og utenfor veiene, i luften, på land og på havet. Gjør deg kjent med et mystisk sted hvor arkitektonisk avanserte bygninger møter vill og utemmet natur. I spillets trange fjorder, snødekte fjelltopper og fuktige sumper møter du ulike fraksjoner, som Skellers, Homesteaders og Outcasts, som alle vil påvirke oppdraget ditt. Hva skjedde med Jace Skell? Hvem er det som trekker i trådene? Det er opp til deg å avdekke sannheten.

TA UT EN TIDLIGERE VÅPENBROR
Møt dine råeste fiender så langt, The Wolves, en livsfarlig gruppe med tidligere amerikanske soldater. Ulvene står klare til å bruke sine mest effektive drapsmaskiner til å eliminere deg. The Wolves pleide å være deg. De har den samme treningen og erfaringen som du har. De har tatt kontrollen over øygruppen Auroa, og med den de viktigste ressursene på øya: dronene. Og siden de er ledet av din tidligere våpenbror, oberst Cole D. Walker, har du ikke noe annet valg enn å gå til kamp mot din tidligere lagkamerat.

LEV LIVET SOM EN EKTE GHOST, STRANDET BAK FIENDENS LINJER
Sett overlevelsesferdighetene dine på prøve i de ulike terrengene på Auroa. Bratte bakker, tretthet og stadige skader er nye utfordringer du må takle. Slå leir sammen med lagkameratene dine, hold orden på utstyret og våpnene i bivuakken din, og finjuster strategiene dine. Hvis du blir såret i kamp, må du krype i sikkerhet for å komme til hektene igjen, og hvis en lagkamerat går i bakken, må du hjelpe ham opp og bære ham til et sikkert sted før du kan behandle skadene hans. Med nye hjelpemidler som minidronen kan du skyte på flere mål samtidig, selv når du spiller alene.
TILPASS GHOST-SOLDATEN DIN FOR Å OPPLEVE FULL FRIHET
Lag en spillfigur, og velg mellom tusenvis av tilpassingsalternativer for å lage din perfekte Ghost-soldat. Plukk med deg materialer fra spillverdenen, oppgrader våpnene dine med ulikt tilbehør, og tilpass utstyret ditt slik at det passer til din spillestil og gjør Ghost-soldaten din klar for enhver utfordring. Eksperimenter med et helt nytt klassesystem som gir deg større sjanse til å overvinne fiendene. Synes du angrep er det beste forsvar? Da kan du gå berserk. Foretrekker du å spille som snikskytter? I spillet finnes det spesialammunisjon som gir deg større rekkevidde og bedre treffsikkerhet. Du kan også snike deg rundt som en soldat i «Panther»-klassen og bruke en røykbombe til å flykte fra fiender. I Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint er det dine valg som teller, det er du som bestemmer hva som er morsomt.

EN EKTE SOSIAL OPPLEVELSE MED NY DELT FREMDRIFT OG ENDGAME-INNHOLD FOR DE BESTE
Uansett hvordan du bestemmer deg for å spille, så beholder du alltid den samme figuren i Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint, og det samme gjelder tilpassingen, ferdighetene og våpnene. Du beholder og forbedrer fremdriften din både i PvE og PvP. Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint er en sann sosial opplevelse. Finn vennene dine i nye «Social HUB», spill historien sammen eller innta en PvP-arena for å prøve dere i intense 4v4-kamper. Men eventyret ender ikke der! Spillet vil få regelmessige oppdateringer og støtte selv flere år etter lanseringen. Nye tilleggshistorier vil utvide hovedhistorien, spillet vil stadig få nytt innhold, og nye klasser og nytt spillopplegg vil bli gjort tilgjengelig for spillerne. Det vil også komme konkurranser og helt nytt endgame-innhold: raid.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Eventyr Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2019-10-04 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3047653070 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 170 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 108 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 72 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »