Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

The Crew 2

1 / 1

The Crew 2

(2 anmeldelser)
279 kr
I det nye spillet i den revolusjonerende The Crew-serien, THE CREW 2, fanges spenningen i amerikansk motorsport i en av de mest fengslende åpne verdenene som noen gang er skapt. Sett ferdighetene på prøve i en lang rekke motorsport
 • Racing
 • Playstation 4
Les mer

I det nye spillet i den revolusjonerende The Crew-serien, THE CREW 2, fanges spenningen i amerikansk motorsport i en av de mest fengslende åpne verdenene som noen gang er skapt. Sett ferdighetene på prøve i en lang rekke motorsportøvelser, med alle mulige slags biler, motorsykler, båter og fly. Vi løfter bilsjangeren til nye høyder – bokstavelig talt, åpner hele USA for konkurranse uten grenser og gir deg total frihet. Spill inn hvert eneste storslåtte øyeblikk og del det med verden. Berømmelse venter rundt hvert hjørne!

Velkommen til Motornation – ta utfordringen på bakken, til sjøs og i luften

Bryt grenser og få nye opplevelser på legendariske steder. Fly og gjør tønneruller gjennom tåken og skyene over de snødekte Rocky Mountains, gi full gass i bakgatene i New York City, fyk av gårde på Mississippielven og utforsk hver eneste krik og krok av Grand Canyon. Sett deg bak rattet på de nyeste superbilene, prøv ikoniske amerikanske motorsykler, fly høyt i sky i de raskeste stuntflyene og gi deg i kast med bølgene på racerbåter – det finnes ingen grenser for mulighetene og underholdningen i et fullstendig redesignet USA.

Bli den mesteren du vil være

Bli en del av fire ulike motorsportfamilier fra hele landet: gate- og baneførere, terrengeksperter og freestylere. De kan skaffe deg nye kjøretøy, presentere deg for unike motorsportkulturer og lære deg nye disipliner. Gjennom konkurranser og tilfeldige møter kan du finne og utvikle din egen stil, samle og tilpasse drømmekjøretøy, vise frem kjøretøyene på hovedkvarteret ditt og sette spor etter deg i motorsportkulturen i USA.

Del og skinn som en stjerne i en tilkoblet verden

Universet i The Crew 2 får drivkraft av behovet for å dele personlige triumfer og unike øyeblikk med venner og andre. Sett nye rekorder og bli en pioner! Hver gang du oppnår noe, blir det lagret som en ny utfordring andre kan bryne seg på, mens du på din side blir oppfordret til å overgå andres prestasjoner. Med et enkelt knappetrykk kan du lagre og dele alle de beste øyeblikkene.

 • Ekspansjonspakke
  Nei
 • Sjanger
  Racing
 • Formater
  Playstation 4
 • EAN
  3307216024637

Lignende produkter