Starlink Battle Starterpack (Nintendo Switch)

Starlink Battle Starterpack
Tips en venn
289 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

I Starlink: Battle for Atlas leder du en heltemodig gjeng med stjernepiloter i kampen for å befri solsystemet Atlas fra Den glemte legionen. Ved hjelp av innovative modulære leker kan spillerne bygge og tilpasse unike stjerneskip for å takle alle utfordringer de står overfor i dette episke eventyret i en åpen verden.

UTFORSK ET ÅPENT OG DYNAMISK SOLSTYSTEM – Reis gjennom solsystemet Atlas og bli kjent med sju eksotiske planeter, som har ulike økosystemer, forskjellig dyreliv og mengder med hemmeligheter å oppdage. Allier deg med de ulike fraksjonene i Atlas for å bekjempe trusselen fra Den glemte legionen, som akter å erobre solsystemet.

BYGG OG TILPASS STJERNESKIP – Bruk en samling med vinger, skrog, våpen og piloter til å lage ditt eget, tilpassede stjerneskip. Koble de modulære lekene til kontrollerbasen, så våkner de umiddelbart til liv i spillet. Eksperimenter med utstyr i sanntid under spillets gang. Tenk kreativt i kamp, og ta i bruk knusende elementkombinasjoner for å få en strategisk fordel og fjerne alle hindringer du står overfor i Atlas-solsystemet.

OPPGRADER FLÅTEN MED RPG-MEKANIKK – På reisen gjennom Atlas kan du utvikle pilotferdighetstrær, modifisere utstyr og oppgradere moderskipet for å få stadig større krefter og skape ditt eget eventyr.

LOKAL SAMARBEIDSDEL FOR TO SPILLERE – Du kan når som helst invitere en venn til kampen i en lokal samarbeidsdel på delt skjerm for to spillere. Velg utstyr nøye slik at skipene deres utfyller hverandre best mulig når dere skal samarbeide om å redde Atlas.

TEAM STAR FOX SLUTTER SEG TIL KAMPEN – KUN PÅ NINTENDO SWITCH – Spill som den eventyrlystne Fox McCloud. Styr det legendariske stjerneskipet Arwing, som er utrustet med laserkanoner, og fullfør nye og eksklusive oppdrag der du får møte gamle kjente fra Star Fox.

Fox McCloud – den karismatiske lederen for Star Fox-teamet. Pilotferdigheten hans er Rock n’ Roll: Fox tilkaller et medlem av Star Fox-teamet, som hjelper ham i kampen i en kort periode.

Mason Rana, den nyeste rekrutten til Starlink-initiativet, er et oppfinnergeni med store håp for fremtiden. Takket være hans Starlink-teknologi kan man enkelt bytte piloter, våpen og stjerneskip.

Ferdigheten hans er orbitalt angrep. Gjennom en oppkobling til Equinox kan han styre et våpen i omløpsbane, som rammer alt i en stor omkrets.

Arwing – Fox McClouds legendariske stjerneskip er utrustet med laserkanoner, har suveren ytelse og kan utføre sagnomsuste tønneruller.

Flammekasteren fylles med drivstoff og skyter ild i en vid bue. Våpenet påfører skade kontinuerlig og gjør fiender overopphetet, slik at forsvaret deres svekkes.

Frostsperreild er ideelt når du vil gi fiendene is i magen – bokstavelig talt. De målstyrte missilene sprer frost over et mål, og våpenet er spesielt godt egnet når du vil senke farten til kjappe eller unnvikende fiender.

 

Innhold i NINTENDO SWITCH-STARTPAKKE

 • Starlink: Battle for Atlas, videospill
 • Arwing, stjerneskip
 • To piloter: Fox McCloud og Mason Rana
 • To våpen: flammekaster og frostsperreild
 • Ett Joycon-stativ
 • En plakat med bølge 1 av de modulære lekene til Starlink: Battle for Atlas
 • Den digitale versjonen av stjerneskipet Zenith og våpenet Kvesteren

 

Du trenger Starlink: Battle for Atlas-startpakken for å spille med stjerneskip-, pilot- og våpenpakker. Modulære Star Fox-leker fungerer kun med Starlink: Battle for Atlas™-videospillet og -kontrollerbasen på Nintendo Switch™. 

Hvordan spiller man med modulære leker? Koble de modulære lekene til kontrollerbasen, så våkner de øyeblikkelig til liv i spillet! Bruk en samling med vinger, skrog, våpen og piloter til å lage ditt eget, tilpassede stjerneskip. Tilpass deg nye utfordringer i sanntid.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Eventyr Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2018-10-16 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3044614886 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 142 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 94 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 66 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »