Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Ratchet & Clank HITS

1 / 1

Ratchet & Clank HITS

(8 anmeldelser)
199 kr
  En helt ny begynnelse - Et intergalaktisk under Dette er måten som PlayStation-legender skapes på – og du er i ferd med å oppleve det på nært hold på en helt ny måte. Følg handlingen fra den kommende animerte filmen, og gjenopplev den morsom
  • Eventyr, Barn
  • Playstation 4
Les mer

 En helt ny begynnelse - Et intergalaktisk under

Dette er måten som PlayStation-legender skapes på – og du er i ferd med å oppleve det på nært hold på en helt ny måte. Følg handlingen fra den kommende animerte filmen, og gjenopplev den morsomme historien om hvordan Lombax-mekanikeren Ratchet ble venn med den rebelske roboten Clank.

Gjør deg klar for dette nye, adrenalinfylte eventyret som er fullt av nye spillopplevelser, hovedfiender og nivåer som ikke var inkludert i det opprinnelige PlayStation-spillet. Redd galaksen med enda flere våpen og dingser som har blitt lagt til det allerede oppfinnsomme arsenalet – og opplev alt med fantastiske filmklipp fra selve filmen og spilløyeblikk som benytter seg av PS4-systemets voldsomme kraft.

Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Eventyr Barn
Formater Playstation 4
EAN 711719415572
E

ERJ

For et år siden

Barndomsminner! kjempe gøy

A

Anonym

For 4 år siden

Spilte de tidligere spillene når jeg var liten. Dette var utrolig bra selv i voksen alder. Håper det kommer flere i denne serien.

A

Anonym

For 5 år siden

Jo da litt morsomt nå og da, og bra lagd spill MEN: JEG spilte gjennom hele spillet i løpet av en natt, det gikk fort pgr av mye video cutscenes/videoer i spillet, ALT unntatt å samle opp kort så du får ett våpen mot slutten, 350 for ett kort spill, du må gå inn i deg selv og spørre deg selv (sånne meditering greier OOOMM OOOMM), er det verdt det enda?, korte åpenbare lette raske puzzles, her er det når du er ferdig med oppdraget på en planet så det var det, ganske rett frem opplegg, ingenting å returnere til senere. Hvis de lager ett til så bør de finne opp litt mer å gjøre, så mye at ingen kan gjøre det på en kveld, sideoppdrag, flere planeter, returnere til tilbake til planeter senere fordi noen plasser er utilgjengelige, flere STORE våpen, mer romskipkrig i rommet med flere mulige skip å få tak i, eller pynte på skipet med våpen/farger osv. Selv eldre spill av serien var utrolig bedre og lengre enn dette, spiller heller dem igjen, ville sett mer til ting som hvor er foreldrene hans eller planeten til ratchet, finne flere av hans sort osv, eller møte en kvinnlig samme sort som ratchet, fameli greier, redd famelien/eller dama opplegg. Jeg gir dette: 2 1/2 i snitt, de som lagde dette kan gjøre det bedre hvis de bruker litt mer tid på det neste, de setter opp en dato og stresser med å bli ferdig, eller så er de bare late, noe de var her.

A

Anonym

For 6 år siden

Anbefales for både voksne og barn! Vanskelighetsgrad kan stilles inn etter erfaringsnivå og etter endt spill kan du spille på nytt i "Challenge mode". Noe som er kjempe gøy! Smarte utfordringer og mye nostalgia! Hvis du liker de andre spillene i denne sjangeren burde du definitivt spille dette!

A

Anonym

For 6 år siden

Fantastisk morsomt spill, bra skrevet med artig humor! Hittil mitt favoritt plattform/eventyr spill denne generasjonen, og etter min mening bedre enn spill som Mario 3D world og Dk country tropical freeze. Masse variasjon, nydelig grafikk - ser ut som en levende Disney Pixar animasjonsfilm. Anbefalt!