Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Ratchet & Clank HITS

1 / 1

Ratchet & Clank HITS

(8 anmeldelser)
199 kr

-13%

Rek pris. 229 kr
 En helt ny begynnelse - Et intergalaktisk under Dette er måten som PlayStation-legender skapes på – og du er i ferd med å oppleve det på nært hold på en helt ny måte. Følg handlingen fra d
 • Eventyr, Barn
 • Playstation 4
Les mer

 En helt ny begynnelse - Et intergalaktisk under

Dette er måten som PlayStation-legender skapes på – og du er i ferd med å oppleve det på nært hold på en helt ny måte. Følg handlingen fra den kommende animerte filmen, og gjenopplev den morsomme historien om hvordan Lombax-mekanikeren Ratchet ble venn med den rebelske roboten Clank.

Gjør deg klar for dette nye, adrenalinfylte eventyret som er fullt av nye spillopplevelser, hovedfiender og nivåer som ikke var inkludert i det opprinnelige PlayStation-spillet. Redd galaksen med enda flere våpen og dingser som har blitt lagt til det allerede oppfinnsomme arsenalet – og opplev alt med fantastiske filmklipp fra selve filmen og spilløyeblikk som benytter seg av PS4-systemets voldsomme kraft.

Upptäck mer inom Spill Alle spill
 • Ekspansjonspakke
  Nei
 • Sjanger
  Eventyr Barn
 • Formater
  Playstation 4
 • EAN
  711719415572

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .