Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Pokémon Shield + Expansion Pass UK4

1 / 1

Pokémon Shield + Expansion Pass UK4

899 kr
Velkommen til Galar-regionen, fylt med nye Pokémon og spennende steder å besøke. Er du klar til å utfordre alle de nye gymmene og bli Pokémon-mesteren i denne regionen? Besøk Galar-regionen Møt en
 • Eventyr
 • Nintendo Switch
Les mer
Velkommen til Galar-regionen, fylt med nye Pokémon og spennende steder å besøke. Er du klar til å utfordre alle de nye gymmene og bli Pokémon-mesteren i denne regionen?

Besøk Galar-regionen

Møt en helt ny generasjon Pokémon på Nintendo Switch! Bli en Pokémon-trener og start din reise i Galar-regionen, en vidstrakt region med varierte omgivelser som byr på alt fra idylliske landsbygder til moderne hovedsteder, dype skoger og snødekte fjell. I Galar-regionen jobber Pokémon og mennesker sammen for å bygge opp forskjellige industrier som finnes rundt om i regionen. Du vil ha muligheten til å besøke en rekke gymmer på din reise for å bli Pokémon-mester! Løs også mysteriet bak de legendariske Pokémon Zacian og Zamazenta!

Utforsk det ville området

Utforsk det ville området, som utgjør brorparten av Galar-regionen, hvor du fritt kan styre kameraet. Her finnes det flust med ville Pokémon og vakker natur. Det er faktisk i det ville området at du kan finne den største Pokémon-variasjonen i Galar-regionen. Både været og stedet i det ville området påvirker hvilke Pokémon du møter, så hver gang du besøker området kan en ny Pokémon dukke opp. Hver eneste Pokémon du møter her vil imidlertid være på vakt, så ikke regn med at du kan fange dem bare ved å kaste en ball!

For å bli mester i Galar-regionen må du utfordre et antall gymmer som ligger spredt i regionen. Hver gym har en mektig gymleder. En av dem er Nessa, som er ekspert på vann-Pokémon. Hun er rolig og seriøs, men også en veldig konkurranserettet person med sterk vilje.

Oppdag Dynamax-fenomenet

Delta i spillmodusen Max Raid Battles hvor du vil møte gigantiske og supersterke Pokémon som går under navnet Dynamax Pokémon. I Max Raid Battles kan opptil fire Pokémon-trenere samarbeide, både lokalt* og online**, for å utfordre ville Dynamax Pokémon.

Dynamax er et fenomen som er unikt for visse steder i Galar-regionen. Dynamax Pokémon blir gigantiske i kamper og er utrolig sterke. Visse kan også bruke flere angrep i samme runde, nøytralisere ferdigheten til din Pokémon eller ta bort alle statusforbedringer som du har opparbeidet. Noen ville Dynamax Pokémon kan også skape en mystisk barriere som beskytter mot nesten all form for skade. Da må du angripe barrieren et antall ganger for å knuse den. Selv om din Pokémon blir beseiret i en Max Raid Battle, kan du være igjen og heie på de andre spillerne.

Om dere lykkes å beseire en Dynamax Pokémon i en Max Raid Battle har dere muligheten til å fange den og få den på laget. Alle som deltok i kampen kan kaste en Pokéball og prøve å fange den. Seirer i denne spillmodusen kan også gi belønninger i form av konsumerbare gjenstander.

I Pokémon Sword og Pokémon Shield finnes det også en funksjon kalt Y-Comm. Med den kan du bytte Pokémon og bli med i såkalte Link Battles, både lokalt og online. I løpet av eventyret kan det dukke opp beskjeder om at andre spillere leter etter noen å spille med, og da kan du bruke Y-Comm for å bli med.

Expansion Pass inkluderer:

I denne spesialutgaven er begge utvidelsene til Pokémon Shield inkludert! Utforsk The Isle of Armor  og The Crown Tundra.  

The Isle of Armor er en utvidelse med fokus på vakker natur, her kan du utforske pene strender, viltre skoger og spennende grotter. Ta turen over våtmarkene og gjennom sanddynene i jakt på en legendarisk Pokémon som går under navnet Kubfu.

The Crown Tundra bærer turen over til et vakkert og snødekket landskap, her nøster du opp i mysteriet rundt den legendariska Pokémon Calyrex som en gang hersket over hele Galar. 

*Lokal flerspiller krever en konsoll og ett eksemplar av spillet per spiller.

**Et Nintendo Switch Online-medlemskap (selges separat) og en Nintendo Account, samt tilgang til internett, kreves for å spille online.

Upptäck mer inom Spill Alle spill
 • Ekspansjonspakke
  Nei
 • Sjanger
  Eventyr
 • Formater
  Nintendo Switch
 • EAN
  0045496426903
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .