Need For Speed Payback (Playstation 4)

Need For Speed Payback
Tips en venn
199 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
Need for Speed™, en av verdens mest solgte spillserier, er tilbake for fullt i det nye actionkjørespillet Need for Speed Payback.

Du og gjengen din gjenforenes i Fortune Valley for å ta hevn over The House, et nådeløst kartell som kontrollerer byens kasinoer, kriminelle og politi. I dette korrupte paradiset for gamblere er det høye innsatser, og The House sitter alltid igjen med gevinsten. Spill et utvalg utfordringer som racerføreren Tyler, showmannen Mac og fluktbilsjåføren Jess. Alle førerne må melde seg på i løp, ta på seg oppdrag og gjennomføre utfordringer for å få respekt i underverdenen i Fortune Valley og kjempe seg frem mot det endelige løpet, der det endelig blir mulig å eliminere The House for godt.

Bilen din står i sentrum for alt du gjør. Lag unike biler med dypere tilpasning av ytelser og utseende enn noen gang før. Press dem til bristepunktet og unnslipp politiet i storslåtte biljakter. Kjør dueller mot andre, på veien eller utenfor, gjennom kløfter, på tvers av ørkener, over fjell og i byen. Hev innsatsen ved å satse spillvaluta på arrangementer, utfordringer og oppdrag for å tjene mer ... eller miste alt. Hvis du ønsker å vise frem hvor god du er, kan du bruke Autolog-anbefalinger og konkurrere med venner, og – for første gang – med mulige rivaler. Resultatlisten din fylles med andre spillere på tilsvarende ferdighetsnivå, så du kan se hvordan du ligger an globalt.

Vent deg alt fra sinnssyke kuppoppdrag til ville bildueller når Need for Speed™Payback dundrer inn i stuen din med intens action og fantastisk grisekjøring av en annen verden.

DETTE FÅR DU
Vrak til standard til superbil: Finjuster ytelsene på bilene dine i de fem klassene (race, drift, offroad, drag og runner) for å få overtaket på motstanderne i løp, oppdrag og utfordringer. Finn forlatte kjøretøyer for å bygge opp en perfekt bil fra grunnen av. Samle, vinn eller kjøp de hotteste tredjepartsdelene, og lag en flåte med perfekte kjøremaskiner.

Lev ut drømmen om ekstremkjøring: Spill gjennom et eksplosivt eventyr som tre spillbare figurer med felles mål: å ta hevn for enhver pris. Tyler, Mac og Jess slår seg sammen for å stå sterkere og delta i det endelige løpet for å eliminere The House. Kjemp mot politiet med stadig høyere intensitet, kjør mot rivaler gjennom byen og kjør på veien og utenfor gjennom fjell, daler og ørken.

Konkurranser med høy innsats: Dra på og vinn stort, for satser du mer, så vinner du mer. De intense politijaktene er tilbake, og det har aldri vært mer som står på spill. Sats ryktet ditt, og utfordre venner eller potensielle rivaler via Autolog-anbefalinger gjennom spillets historie, eller prøv deg i dueller med klassiske nettresultatlister.† Dekkrøyk i Platinum Blue er eksklusivt for bilene i Platinum Car Pack.
**DETTE TILBUDET BLIR GITT TIL DEG KUN AV MARKEDSFØRINGSMESSIGE ÅRSAKER OG HAR INGEN PENGEVERDI. GJELDER KUN KJØP AV NYE EKSEMPLARER AV NEED FOR SPEED PAYBACK (“PRODUKTET”). TILBUDET UTLØPER NÅR PRODUKTET LANSERES. ENGANGSKODEN UTLØPER ETT ÅR ETTER LANSERINGEN AV PRODUKTET. KUN GYLDIG HOS FORHANDLERE SOM DELTAR OG SELGER PRODUKTET. TA KONTAKT MED FORHANDLEREN FOR Å FÅ INFORMASJON OM KODEDISTRIBUSJON. TILBUDET KAN IKKE ERSTATTES, BYTTES, SELGES ELLER LØSES INN MOT KONTANTER ELLER ANDRE VARER ELLER TJENESTER. KAN IKKE KOMBINERES MED ANDRE TILBUD ELLER RABATTER, MED MINDRE DETTE ER UTTRYKKELIG GODKJENT AV EA. KAN IKKE KOMBINERES MED FORHÅNDSBETALTE KORT SOM KAN LØSES INN MOT DET AKTUELLE INNHOLDET. TILBUDET ER UGYLDIG DER DET ER FORBUDT, SKATTEBELAGT ELLER BEGRENSET AV GJELDENDE LOVVERK. DET KAN HENDE DU MÅ VÆRE TILKOBLET INTERNETT, HA EN EA-KONTO, GODTA EAS BRUKERAVTALE (TERMS.EA.COM) OG REGELVERK FOR PERSONVERN OG INFORMASJONSKAPSLER (PRIVACY.EA.COM) OG REGISTRERE DEG MED ENGANGSKODEN FOR Å SPILLE. SE OVER DE ENDELIGE PRODUKTDETALJENE OG INNHOLDSBESKYTTELSESTEKNOLOGIEN PÅ WWW.EA.COM/LEGAL HVIS OG NÅR DETTE ER TILGJENGELIG. DU MÅ VÆRE MINST 15 ÅR FOR Å FÅ TILGANG TIL NETTFUNKSJONER. DET KAN HENDE AT OBLIGATORISK INNHOLD LASTES NED AUTOMATISK, KREVER EKSTRA LAGRINGSPLASS, BRUKER BÅNDBREDDE OG KREVER EKSTRA KJØP FOR Å BLI TILGJENGELIG. EA KAN TREKKE STØTTEN FOR NETTJENESTER MED 30 DAGERS VARSEL POSTET PÅ WWW.EA.COM/1/SERVICE-UPDATES.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Racing Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2017-11-10 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3040542415 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 3
0%
0%
100%
0%
0%

NFS - Payback:

+God grafikk
+Mange biler og en god del customization muligheter
+God fartsfølelse og bra Arcade preget racing med god kontroll over bilen.
+Natt og dag modus og et stort kart til mye variert racing
+Offroad er et friskt pust til serien
+Michael Bay aktige sekvenser som er bra.

-Ekstremt klisjè aktig historie. Forferdelig til tider Gir heller lite motivasjon til å gjennomføre den
-Veldig mye "grinding" Man føler man blir dyttet til å KJØPE in-game loot hele tiden. Dog blitt bedre med patch,men fortsatt for mye Grind.
-Musikken er intet mindre en JÆVLIG. Undertegnede så seg nødt til å skru av musikken helt.
-Rubber banding når nye høyder. Dog ikke uventet i et arcade spill som dette,men ofte pinlig synlig,og ofte svært urettferdig.
-Michael Bay øyeblikkene er få og korte.

Et helt på det jevne NFS spill. Vil nok glede endel fans,men mange vil nok bli skuffet.

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 127 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 86 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 63 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »