Metro Exodus (Xbox One)

Metro Exodus
Tips en venn
299 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Året er 2036.

Det har gått 25 år siden en kjernefysisk krig herjet jorden, og i Metro-tunnelene under ruinene av Moskva klamrer noen få tusen overlevende seg til livet.

De har kjempet mot de giftige elementene, muterte beist og overnaturlige grufullheter, og har blitt brent av borgerkrigens flammer.

Som Artyom må du flykte fra Metro og lede en gruppe Spartan Rangers på en utrolig reise på tvers av flere kontinenter, gjennom et postapykalyptisk Russland på leting etter en ny tilværelse i Østen.

Metro Exodus er et episk, historiedrevet førstepersonsskytespill fra 4A Games som blander dødelig kamp og sniking med utforsking og overlevelsesskrekk i en av de mest innlevelsesrike spillverdenene som noensinne er skapt.

Utforsk den russiske villmarken i flere store, ikke-lineære brett, og følg med på en spennende historie som går over hele året – gjennom vår, sommer og høst, og langt inn i den kalde, kjernefysiske vinteren.

Metro Exodus er inspirert av Dmitry Glukhovskys romaner, og fortsetter Artyoms fortelling i det største Metro-eventyret hittil.

Dette får du

Legg ut på en utrolig reise: Stig om bord på Aurora, et modifisert damplokomotiv, og bli med en gruppe overlevende på leting etter en ny tilværelse i Østen.

Opplev sandkasse-overlevelse: En gripende historie kobler klassisk Metro-spillopplegg med enorme, ikke-lineære brett.

En vakker og fiendtlig verden: Oppdag den postapokalyptiske, russiske villmarken, som vekkes til live med slående dag-og-natt-sykluser og dynamisk vær.

Dødelig kamp og sniking: Let etter utstyr og lag det selv ute i felten for å tilpasse arsenalet ditt med håndlagde våpen, og konfronter menneskelige og muterte fiender i spennende, taktisk kamp.

Dine valg avgjør lagkameratenes skjebne: Ikke alle ledsagerne dine vil overleve reisen; valgene du tar, har konsekvenser i en gripende historie som byr på mange muligheter for omspilling.

Det ultimate innen atmosfære og innlevelse: Et lys som flakker i mørket; et kvalt gisp idet det rimet dekker gassmasken din; ulingen av en mutant om natten – Metro byr på innlevelse og skrekk som overgår alt annet du har spilt.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2019-02-15 Forventet leveringstid: Midlertidig utsolgt
Product number: 3040578758 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 144 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 95 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 67 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »