Little Big Planet 3 HITS (Playstation 4)

Little Big Planet 3 HITS
Tips en venn
249 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Sackboy og en ny gjeng med helter kommer til PlayStation i det største håndlagde eventyret hittil.

Redd en verden full av fantasi.
Bruk de unike ferdighetene til Sackboy og hans nye venner – Toggle, OddSock og Swoop – til å utforske alle hjørnene av Imagisphere, og avdekk mysteriet på planeten Bunkum. Deretter kan du oppdage de fantastisk nye nivåene og spillene som LittleBigPlanet-communityet har skapt og delt.

Gi liv til fantasien din med kraftige tilpasningsverktøy, og send ut kreasjonene dine til verden ved å trykke på PS4 SHARE-knappen.I LBP3 blir Sackboy tatt med til en ny planet som kalles Bunkum, et kreativt paradis der en overflod av ideer svever over himmelen. Helt uforvarende hjelper Sackboy til med å sette fri tre mytiske skapninger, titanene, som akter å ødelegge Bunkum og gjøre verdens minst dyktige skaper, Newton, om til et fryktelig monster. For å gjenopprette balansen i verden trenger Sackboy hjelp fra tre historiske helter på Bunkum: Toggle, OddSock og Swoop.

 • Nye spillbare figurer: Tre nye spillbare figurer - Toggle, OddSock og Swoop - som alle har unike ferdigheter. Toggle kommer i to former, stor og liten. Store Toggle er tung og sterk, og kan trykke ned plattformer og flytte tunge gjenstander. Lille Toggle er smidig og rask, og tar seg lett gjennom små åpninger. OddSock er rask og atletisk og er en ener til å klatre og hoppe over murer, mens Swoop kan fly og sveve i høy hastighet og løfte opp gjenstander med klørne.
 • Flerspillerdel for fire spillere online og offline: Du kan velge å spille Adventure-varianten - som er designet kun ved hjelp av Create-verktøy - eller laste ned noen av de brukerskapte brettene. Spill sammen med opptil fire venner via samarbeidsspill hjemme, eller finn andre å spille med gjennom vilkårlig matchmaking på nett.
 • Nye kraftige og intuitive Create-verktøy: Create-varianten har fått en helt ny design og kommer med solide verktøy som blant annet gjør deg i stand til å tilpasse hvordan de fire figurene ser ut og fungerer. Spillsamfunnet har fått enormt mange muligheter når det gjelder brukerskapt innhold, og det å skape har også blitt enklere enn noensinne takket være fremskritt som styreplaten på den trådløse DUALSHOCK®4-kontrolleren som gir en mer direkte kreativ opplevelse.
 • En frisk nestegenerasjonsopplevelse: Gjennom PS4-systemet får spilleren bedre funksjonalitet, avansert spillytelse og oppgradert grafikk med opptil fire ganger så høy oppløsning og dybdefølelse, alt i full HD med 1080p. I LBP3 utnyttes mulighetene i PS4-systemet på ypperlig vis, og spillet gir den beste LBP-opplevelsen til dags dato.
 • Del mer! I spillet er det bygget videre på det sterke spillernettverket som er i kjernen av LBP-serien, og i LBP3 har spillerne enda flere måter å dele opplevelsene på. Ved å bruke SHARE-knappen på den trådløse DUALSHOCK 4-kontrollen kan spillerne nå umiddelbart dele det siste de har oppnådd eller skapt, og publisere videoer rett fra spillet.
 • Et integrert LBP-fellesskap: I LBP3 får spillerne på PS4-plattformen tilgang til over 8,5 millioner tidligere publiserte brukerskapte brett og et voksende, integrert nettfellesskap.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Eventyr, Barn Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2014-11-26 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3027717391 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 3 Gjennomsnittsvurdering: 4
67%
0%
0%
33%
0%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

tomas

Fantastisk spill for både store og små :) Virker som Aurora ikke forstår seg helt på LBP.. User created content!

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Aurora

Dette spillet er utrolig gøy med en gang, det er kjempebra grafikk og kreativitet. MEN... Det ble brukt fire dager på å gjennomføre det.. Latterlig! Et spill skal kunne spilles en god del mer enn dette før det er "rundet".

Fantastisk spill som passer alle aldersgrupper, enten du er ung eller gammel. Er en fryd å spille gjennom alene, men enda morsommere om du har to eller flere til å hjelpe deg. Historie delen er morsom, og har en drøss med ting du kan samle på for å bygge dine helt egne baner. Omtrent 15 timer spilletid, om du satser på å samle alt. Nettverksdelen er helt klart en vinner, hvor du finner over 10 000 baner laget av andre spillere. Dette er et spill som bare fortsetter å imponere deg.

Fantastisk spill for både store og små :) Virker som Aurora ikke forstår seg helt på LBP.. User created content!

Dette spillet er utrolig gøy med en gang, det er kjempebra grafikk og kreativitet. MEN... Det ble brukt fire dager på å gjennomføre det.. Latterlig! Et spill skal kunne spilles en god del mer enn dette før det er "rundet".

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 136 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 90 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 65 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »