Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Little Big Planet 3

1 / 1

Little Big Planet 3

(3 anmeldelser)
179 kr
Sackboy og en ny gjeng med helter kommer til PlayStation i det største håndlagde eventyret hittil. Redd en verden full av fantasi. Bruk de unike ferdighetene til Sackboy og hans nye venner – Toggle, OddSock og Swoop – til å utforske alle hjørne
  • Eventyr, Barn
  • Playstation 4
Les mer

Sackboy og en ny gjeng med helter kommer til PlayStation i det største håndlagde eventyret hittil.

Redd en verden full av fantasi.
Bruk de unike ferdighetene til Sackboy og hans nye venner – Toggle, OddSock og Swoop – til å utforske alle hjørnene av Imagisphere, og avdekk mysteriet på planeten Bunkum. Deretter kan du oppdage de fantastisk nye nivåene og spillene som LittleBigPlanet-communityet har skapt og delt.

Gi liv til fantasien din med kraftige tilpasningsverktøy, og send ut kreasjonene dine til verden ved å trykke på PS4 SHARE-knappen.I LBP3 blir Sackboy tatt med til en ny planet som kalles Bunkum, et kreativt paradis der en overflod av ideer svever over himmelen. Helt uforvarende hjelper Sackboy til med å sette fri tre mytiske skapninger, titanene, som akter å ødelegge Bunkum og gjøre verdens minst dyktige skaper, Newton, om til et fryktelig monster. For å gjenopprette balansen i verden trenger Sackboy hjelp fra tre historiske helter på Bunkum: Toggle, OddSock og Swoop.

  • Nye spillbare figurer: Tre nye spillbare figurer - Toggle, OddSock og Swoop - som alle har unike ferdigheter. Toggle kommer i to former, stor og liten. Store Toggle er tung og sterk, og kan trykke ned plattformer og flytte tunge gjenstander. Lille Toggle er smidig og rask, og tar seg lett gjennom små åpninger. OddSock er rask og atletisk og er en ener til å klatre og hoppe over murer, mens Swoop kan fly og sveve i høy hastighet og løfte opp gjenstander med klørne.
  • Flerspillerdel for fire spillere online og offline: Du kan velge å spille Adventure-varianten - som er designet kun ved hjelp av Create-verktøy - eller laste ned noen av de brukerskapte brettene. Spill sammen med opptil fire venner via samarbeidsspill hjemme, eller finn andre å spille med gjennom vilkårlig matchmaking på nett.
  • Nye kraftige og intuitive Create-verktøy: Create-varianten har fått en helt ny design og kommer med solide verktøy som blant annet gjør deg i stand til å tilpasse hvordan de fire figurene ser ut og fungerer. Spillsamfunnet har fått enormt mange muligheter når det gjelder brukerskapt innhold, og det å skape har også blitt enklere enn noensinne takket være fremskritt som styreplaten på den trådløse DUALSHOCK®4-kontrolleren som gir en mer direkte kreativ opplevelse.
  • En frisk nestegenerasjonsopplevelse: Gjennom PS4-systemet får spilleren bedre funksjonalitet, avansert spillytelse og oppgradert grafikk med opptil fire ganger så høy oppløsning og dybdefølelse, alt i full HD med 1080p. I LBP3 utnyttes mulighetene i PS4-systemet på ypperlig vis, og spillet gir den beste LBP-opplevelsen til dags dato.
  • Del mer! I spillet er det bygget videre på det sterke spillernettverket som er i kjernen av LBP-serien, og i LBP3 har spillerne enda flere måter å dele opplevelsene på. Ved å bruke SHARE-knappen på den trådløse DUALSHOCK 4-kontrollen kan spillerne nå umiddelbart dele det siste de har oppnådd eller skapt, og publisere videoer rett fra spillet.
  • Et integrert LBP-fellesskap: I LBP3 får spillerne på PS4-plattformen tilgang til over 8,5 millioner tidligere publiserte brukerskapte brett og et voksende, integrert nettfellesskap.
Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Eventyr Barn
Formater Playstation 4
EAN 711719413974
A

Anonym

For 6 år siden

Fantastisk spill som passer alle aldersgrupper, enten du er ung eller gammel. Er en fryd å spille gjennom alene, men enda morsommere om du har to eller flere til å hjelpe deg. Historie delen er morsom, og har en drøss med ting du kan samle på for å bygge dine helt egne baner. Omtrent 15 timer spilletid, om du satser på å samle alt. Nettverksdelen er helt klart en vinner, hvor du finner over 10 000 baner laget av andre spillere. Dette er et spill som bare fortsetter å imponere deg.

A

Anonym

For 6 år siden

Fantastisk spill for både store og små :) Virker som Aurora ikke forstår seg helt på LBP.. User created content!

A

Anonym

For 7 år siden

Dette spillet er utrolig gøy med en gang, det er kjempebra grafikk og kreativitet. MEN... Det ble brukt fire dager på å gjennomføre det.. Latterlig! Et spill skal kunne spilles en god del mer enn dette før det er "rundet".