Tilbake til start
Killzone Shadowfall HITS

1 / 1

Killzone Shadowfall HITS

(2 anmeldelser)
149 kr
Killzone: Shadow Fall er den seneste utgaven i Killzone franchiset utviklet eksklusivt for Playstation 4 systemet av Guerrilla Games. Tretti år etter hendelsene i Killzone 3, er verden et helt annet sted. Det er opptil Lucas Kellan, en Vektan Shadow
  • Action, FPS
  • Playstation 4
Les mer

Killzone: Shadow Fall er den seneste utgaven i Killzone franchiset utviklet eksklusivt for Playstation 4 systemet av Guerrilla Games. Tretti år etter hendelsene i Killzone 3, er verden et helt annet sted. Det er opptil Lucas Kellan, en Vektan Shadow Marshal, å stoppe en rekke eskalerende hendelser som kan føre til ødeleggelsen av hans hjem.

Som Shadow Marshal Lucas Kellan, vet du at det vil koste å holde freden på begge sidene av veggen som splitter ditt hjem. Men når en konflikt mellom mennesker og deres Helghast kusiner bryter ut i kamp og grensen mellom rett og galt forvitrer, må du bestemme deg for hva slags helt du egentlig er. En ny type helt for en ny Killzone visjon – som Shadow Marshal Lucas Kellan, representerer du Vektas beste av det beste, gitt i oppgave å stabilisere en stadig kjøligere kald krig. Dine valg vil bestemme verdens skjebne.

  • Bygget fra grunnen opp for neste generasjon er Killzone: Shadow Fall den eneste FPS som lanseres denne sesongen designet eksklusivt for neste generasjonens gaming, som viser tydelig frem den grenseløse kraften til PS4 systemet. Shadow Fall tilbyr fantastiske miljøer, utrolige futuristiske settinger og smart fiende AI - alt i full native 1080p. Den nye DUALSHOCK 4 trådløse kontroller og dens raffinerte analoge og forbedrede knapper forbedrer skyteopplevelsen ytterligere.

  • Bruk et ekspansivt arsenal av futuristiske våpen og utstyr – som en eliteoperativ av VSA, har du et stort utvalg av allsidige våpen og teknologi til din disposisjon. Men, the game changer er OWL – den allsidige kamp dronen kontrollert via DUALSHOCK 4 sin innovative touch pad, som funker som en ekspansjon av Kellan som dramatisk forbedrer ferdighetene dine og gir deg en rekke nye taktiske valgmuligheter.

  • Spennende, realistisk kald krig sci-fi – på en delt Vekta, en Vekta hvor bitre fiender er tvunget å sameksistere og konstant uenighet truer med å bryte ut til en full krig.

  • Custom Warzones – Rustet for den stadig forandrende, dynamiske FPS, leverer Killzone: Shadow Fall et fullt tilpasningsbart multiplayer design. Spillere lager sine egne regler ved å velge kart, innstillinger, klasser, ferdigheter og våpen tilgjengelige i hvert spill. Disse spiller-skapte Warzones kommer sammen med opplevelser skapt av Guerrilla Games innenfor en fluid online plattform.

  • Bredt innhold… Opptil 24 spillere kan oppleve mye innhold med tanke på det endeløse spekteret av mulige Warzone konfigurasjoner. 8 forskjellige moduser: Team Deathmatch, Search & Destroy, Beacon Retrieval, Beacon Safeguard, Beacon Theft, Capture & Hold, Capture & Connect, og Capture & Move – og tre klasser med unike ferdigheter garanterer rik, tilfredsstillende og skikkelig ferdighetskrevende spilling.

  • Dybde- varierte spillmoduser og Warzone valgmuligheter er komplementert av et sofistikert progresjonssystem med over 1,500 ferdighets-baserte utfordringer. Disse målene vil låse opp en rekke muligheter for tilpasnings valgmuligheter med spillets 22 forskjellige våpen, men det betyr ikke at opplevelsen tidlig i spillet er begrenset: alle våpnene er tilgjengelige så snart spillere logger inn. Videre, blir alle DLC MC kartene sluppet uten kostnad slik at ingen holdes utenfor og communityn blir ikke fragmentert.

  • Maks presisjon og respons – Forbi DUALSHOCK 4 sin forbedrete presisjon eleverer krafter til PS4 konkurranseopplevelsen til neste nivå

Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action FPS
Formater Playstation 4
EAN 711719441779
A

Anonym

For 8 år siden

bra grafikk bedre enn noe jeg har sett med mye detaljer og livlig miljø, eneste er at miljøet rundt deg er ikke mulig å skyte i stykker omtrent ikke noe som helst, unntatt de vanlige røde eksplosive tønner. spillet bruker visst sånn halve maskinkraften etter rykte, men ganske bra likevel. ellers når man dør så er det ingen loading slik som psx 3 spilla, du starter der du døde (du tåler ganske lite så gjem deg og helbred deg) spillet lagrer selv, (du kan dø så mange ganger du vil). minus: lite variert i håndholdevåpen har sett kun 4-5 stk skytevåpen hele veien så langt, og fiendene i kapittel 5 dit jeg har kommet er de samme romvesensoldatene om og om igjen. humor null, overaskelser noe som skjer utenom skyting av romvesensoldater er omtrent null, ganske ensidig og oftest enveiskjøring uten noe særlig utforskning. de skulle funnet på mer bilkjøring og romskipflyging slik som halo, så hadde det vært bedre, kontroll blir man vant til etterhvert men i starten var det ganske mye å huske, du bruker absolutt alle knappene til noe i spillet, men ellers standar kontroll som alle skytespill knappene R1,R2,L1,L2 granat og ladding,sikte osv. aktivere pc, åpne den døra mye man har sett og gjort før (unntatt man bruker en kul drone til hjelp). ingen stordueller i syne selv i kapittel 5, enda men håper det kommer ellers blir det tamt og det har vært ensidig skyting hittil. du er alene hele tida så ikke regn med hjelp fra andre soldater du møtter, må gjøre alt selv store og små ting. kartet du har til å finne målet ditt er bare å glemme det er ett eneste rot (bare hundrevis av små hvite, du finner veien lett selv). veldig bra man skifter plass/steder etterhvert i spillet (romskipdelen var nesten som dead space bare for kort), men det er muligheter for forbedringer til det neste spillet.

A

Anonym

For 8 år siden

Veldig fint og bra i det hele, men veldig skuffende slutt! Sikker på at det blir enda et nytt Killzone