Horizon Zero Dawn (Playstation 4)

Horizon Zero Dawn
Tips en venn
149 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
I en epoke hvor maskiner streifer rundt på jorden og mennesket ikke lenger er den dominerende arten, legger en ung jeger ved navn Aloy ut på en reise for å finne sin egen skjebne.

Menneskehetens neste epoke
I en frodig post-apokalyptisk verden hvor naturen har tatt tilbake ruinene av en glemt sivilisasjon, lever enkelte mennesker videre i stammer i en primitiv jeger- og sankerkultur. Herredømmet deres over den nye villmarken er overtatt av maskinene – fryktinngytende mekaniske skapninger av ukjent opprinnelse.

Et utskudd som ønsker å høre til
Spill som Aloy, en ung jeger som drar ut for å finne sin egen skjebne blant levningene av en urgammel fortid. Aloy har vært uglesett av stammen siden fødselen, men har lært å utnytte smidigheten, sluheten og sikteferdighetene sine til å jakte på maskinene, forsvare seg mot rivaliserende stammer og overleve i den nådeløse villmarken.

Mysteriene til De gamle
Reis gjennom en verden som er fylt av underlige gjenstander og skakke ruiner, og kom til bunns i dens dypeste mysterier. Hvordan har det seg at det er maskinene som dominerer i verden, og hva skjedde med den gamle sivilisasjonen? Svarene kan avgjøre Aloys skjebne – og menneskehetens.

Mot umulige odds
Ta fatt på en dyp og givende rollespillopplevelse som inneholder svært variert taktisk kamp. Kombiner primitivt utstyr med avansert teknologi for å lage anordninger som gjør rovdyr om til byttedyr. Utvikle unike strategier for å felle ulike maskiner, og programmer fangede eksemplarer til å gjøre som du sier.

Hypermoderne åpen verden-teknologi
Utforsk et realistisk landskap fullt av skjønn natur. Reis gjennom vakre og detaljerte skoger, høye fjell og stemningsfulle ruiner fra en tapt sivilisasjon, alt i en verden som lever sitt eget liv med skiftende vær og en full dag- og nattsyklus.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, Eventyr Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2017-03-01 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3033998397 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 6 Gjennomsnittsvurdering: 4,2
67%
0%
17%
17%
0%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Alexander

Great story telling, awesome combat system, likeable characters, beautiful soundtrack and gorgeous graphics.
This is truly a game that deserves to be in everyone's PS4 collection :)
I have already poured 12-15 hours and found it hard to put down.

And those who gives this anything less than 7/10, are being pretty childish.

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

Stefan A.

Enig med "Ole" her ja.. det ble fort litt kjedelig i lengden, spesielt etter å ha spilt Breath of the wild først, som tilbyr en slik overveldende frihet for enhver spiller.

Enig med "Ole" her ja.. det ble fort litt kjedelig i lengden, spesielt etter å ha spilt Breath of the wild først, som tilbyr en slik overveldende frihet for enhver spiller.

Grinding for det meste, løpe rundt å plukke opp helse blomster og ressurser ikke noe vanskelig/utfordrende ting.

Fin kontroll på de rette knapper som føles rett, klær/hår faktisk beveger seg, været er skiftende.
Mesteparten av er å løpe rundt slåss mot roboter, ikke noe biggis, spilte på easy i knape to timer og er oppe level 9 nå, og oppgradering på storsverd går så det suser.

Behov for å sove, søke ly for stygt vær, må spise for overlevelse er ikke til stede,
Sniking og vær forsiktig brydde jeg meg ikke noe særlig om, så sats på høyere vanskelighetsgrad hvis spillet skal vare lengre, skal starte på nytt og prøve ut ting snart selv.

Fint miljø og skoger, men kan ikke påvirke noe som helst, knuse små trær for moro skyld, sprenge noe som kampsteiner, save points er det så mye av at du trenger ikke back packs til fast travel, litt større avstand save points neste gang Få spilleren til å føle litt press og spenning, ikke funnet noen heller på 2-3 spill timer (bags pack eller hva de valgte å kalle, LOLS).

3-4 personer liker deg mens absolutt alle andre hater deg, ble litt irritert selv det var så mye hat å se at de spillte på mine siste nerver, mye mobbing i starten takk guder noen av dem ble drep litt lengre ute, problem soloved, det er ingen å prate med selv om landsbyen er fullstappa med folk.

Videoer flotte, men så lange og mange, skippa de jeg synes var kjedelig eller noe trist hende så jeg ikke gikk bananas og knuste tv og kontroller, hvis jeg traff skurken/fyren ville det blitt han som døde vekk, ekle skalla spøk av en indiander.

Blir det en toer vill jeg personlig ha mer bruk av våpen eller moderne våpen, eller en fast pistol som jeg alltid har med meg, gevær som ser gamle ut (muskedunder stil) og passer tidsepoken det spilles i, pluss litt mer moderne maskinguns som kan plukkes opp nå og da i kamper her og der, kanskje en øddelagt stasjonær tanks som man kan bruke i kamper nå og da, bare for moro skyld , men akk ja spill i dag skal visst ikke være kreativt og moro lenger.

Dyra du kan jakte på er oftest for små og tamme, få inn flere levende dyr og ikke bare hestroboter osv, selv om riding på noen er kult vill jeg gjerne stiie på en flygende robot og fly, krysser fingra for det.

Svak 3 på langsikt så langt, så prøv igjen senere guerrilla folks, remember the HARAMBE, få inn noen roboter eller ekte gorrilar/aper i det neste spill, (kanskje king kong størrelse).

Fantastisk spill med en veldig god hovedperson. Det som er veldig bra med dette spille er at historien er veldig interessant og måten du lærer den på er veldig spennende og cool. I tillegg er grafikken veldig bra, og kampene er veldig flytende og naturlig.
Et lite kritikk kan være at spillet kan bli fort kjedelig når du har blitt ferdig, og gjort alle oppdragene - ender opp med å angripe store roboter som bare virker harmløse når du er lvl 50

Beste spillet jeg har spilt på mange år :D

Helt rått spill

Great story telling, awesome combat system, likeable characters, beautiful soundtrack and gorgeous graphics.
This is truly a game that deserves to be in everyone's PS4 collection :)
I have already poured 12-15 hours and found it hard to put down.

And those who gives this anything less than 7/10, are being pretty childish.

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 119 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 82 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 61 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »