Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

Gran Turismo Sport

1 / 1

Gran Turismo Sport

(7 anmeldelser)
149 kr
  • Racing, Playstation VR
  • Playstation 4
Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Racing Playstation VR
Formater Playstation 4
EAN 711719966807
A

Anonym

For 5 år siden

Gi nå for all del dette spillet en sjanse! Syns spillet får ufortjent dårlig kritikk her, litt rotete meny fra starten, men dette er en bagatellmessig vane sak! Selve spillopplevelsen er helt på høyden, vannvittig bra lyd og grafikk, spesielt bra inboard detaljer på mange av bilene. Dette er ett spill som stadig er under utvikling! Spilt med Thrustmaster T300, med og uten VR. Løp og kjøp!

A

Anonym

For 5 år siden

+Det føles som Gran Turismo på banen,noe som er bra. Føles dog ikke helt "current-gen" og skuffer litt i forhold til Forza (min mening) Selve kjøreopplevelsen er god,men grafisk og lydmessig synes jeg det har blitt gjort bedre av andre. Gran Turismo er fortsatt kvalitet,og dette er ingen unntak,men andre bilspill har gjerne "tatt igjen og overgått " Gran Turismo på dette tidspunkt. -Hvor er offline modus med karriere del og customization? -Elendig meny system. Håpløst rotete -De fleste jeg kjenner føler seg lurt av dette spillets mangel på innhold -Gran Turismo føles til tider pinlig utdatert -Selv Online delen føles buggete. Dette er ironisk mtp spillet er primært online. -Mangel på innhold er og blir hovedproblemet til dette spillet. Det burde selges til reduset pris fra start,og sterkt redusert pr i dag. Anbefaler heller andre bilspill. Dette spillet mangler innhold. Føles som en demo.

G

GTSport

For et år siden

Mye kritikk fra starten, men etter mange oppdateringer med nye funksjoner som offline karriere-mode som gjør det verdt ett kjøp på tilbud. Klassisk GT spill med nye og gamle baner, realistisk kjøring med god grafikk. både nye og gamle biler helt fra 60-tallet. variert alt fra amerikansk til asiatisk og europeisk. Både vanlige streetcars til spreke motorsportbiler, og elektrisk biler som Tesla og BMW i3. gamle og nye baner, men synd det er litt mangel på de gamle klassikerne, kunne vært flere av de, litt lite baner generelt men går fint Største minuset er mangel på kjøretøy, GT har tidligere hatt opptil 1200 kjøretøy å velge mellom, nå er det knapt 300-400. det trekker ned mest på hele opplevelsen, selv om det er mye forskjellig typer å velge mellom. Personlig føles offline kampanje litt for enkelt. Verdt ett kjøpt, også i 2021, og prisen er lav.

Ja, jeg anbefaler denne varen

A

A.W.

For 2 år siden

Fortsatt en klassiker!

Ja, jeg anbefaler denne varen

A

Anonym

For 5 år siden

Helt ubrukelig spill, som kun er for e-sport. Er ikke første gangen det er blitt utviklet et slikt skuffende GT spill. Kan nesten sammenlignes med mobilspill. Skuffelsen er så stor at jeg ville ha forlangt pengene tilbake.