Tilbake til start
Dagens deals

Til kampanjen

God of War (4) HITS

1 / 1

God of War (4) HITS

(8 anmeldelser)
229 kr
Monsteret på innsiden - Hold raseriet i tøylene Krigsguden har forandret seg, og dette er ikke den Kratos du kjenner. En vanskelig og ukjent vei ligger foran deg når du utforsker en utrolig gjenfortelling av en klassisk historie. Bli med Krato
  • Action, Eventyr
  • Playstation 4
Les mer

Monsteret på innsiden - Hold raseriet i tøylene

Krigsguden har forandret seg, og dette er ikke den Kratos du kjenner.

En vanskelig og ukjent vei ligger foran deg når du utforsker en utrolig gjenfortelling av en klassisk historie. Bli med Kratos på en dyp og tankevekkende reise med temaer som personlig utvikling, vold og et ønske om å bli en bedre mann for sønnens skyld. I en verden av monstre, drager og guder veier ansvarsfølelsen tungt på dine skuldre – og når livet ditt blir fylt med blod og kaos, hvordan kan du hindre en gjentakelse av fortidens tabber for å beskytte fremtiden din?

Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action Eventyr
Formater Playstation 4
EAN 711719964209
A

Anonym

For 4 år siden

Incredible game. Essential for PS4.

R

Ralf

For 4 måneder siden

bra til gave

H

Heidi

For 2 år siden

Elsker dette spillet.... spennende

Ja, jeg anbefaler denne varen

A

Anonym

For 3 år siden

Et ganske overvurdert spill etter min mening dessverre. Det glimter med storhet veldig ofte, men blir dessverre trukket ned igjen av masse cut-scenes og langtekkelig dialog. I begynnelsen av spillet er også Kratos veldig svak, man blir ofte omringet og overmannet av selv de enkleste fiender i starten. Og etter min mening, tar det altfor lang tid å oppgrade karakteren og utstyret hans - han blir ikke en skikkelig kriger før du starter spillet på nytt igjen, siden du får beholde alle oppgraderingene fra første runde av spillet. alt i alt et spill som KUNNE vært et utrolig eventyr, men som blir trukket ned av flere irritasjonsmomenter etter min mening. man skal ikke behøve å runde et spill, for så å starte en ny runde for å ha det skikkelig moro med det. En sterk 3 fra meg.

A

Anonym

For 4 år siden

Vakkert, actionfylt, Veldig bra replay value. Masse sidequests og en tilfredstillende mainstory!