Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Ghost of Tsushima

Playstation 4

-23%
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
Ghost of Tsushima
499 kr
Anbefalt pris: 649 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    Fra 2 arbeidsdag
  • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

  • Action
  • Playstation 4

Det 13. århundre går mot slutten, og det mongolske riket har lagt hele nasjoner i grus i sitt forsøk på å erobre Østen. Øya Tsushima er det eneste som står mellom det japanske fastlandet og en enorm mongolsk invasjonsflåte, ledet av den nådeløse og utspekulerte generalen Khotun Khan. Når øya brenner i vaken av det første mongolske angrepet, er samuraikrigeren Jin Sakai en av noen få overlevende i sin klan. Han er fast bestemt på å gjøre det som skal til for å beskytte folket og ta tilbake sitt hjem. Han må legge til side tradisjonene som har formet ham til den krigeren han er, og skape seg en ny vei – Gjenferdets vei – i en verden der ukonvensjonell krigføring er nøkkelen til Tsushimas frihet.

 

  • I krigsherjede Tsushima har urgammel skjønnhet tålt krigens tann. I dette samuraieventyret har du store, landlige områder å bolte deg i. Der møter du interessante mennesker, besøker urgamle landemerker og avdekker øyas skjulte skjønnhet.
  • Gjenferdet våkner: For å vinne tilbake Tsushima trenger Jin hjelp fra både gamle venner og nye, uventede allierte. Han må bryte med tradisjonen, bli en ny type kriger, og beskytte det som er igjen av hjemtraktene – for enhver pris.
Gjørme, blod og stål: Gi fiendene dine en smak av samuraisverdet ditt i nervepirrende trefninger, lær deg buens kunst for å ta ut trusler fra langt hold, og snik deg innpå fiender for å eliminere dem med overraskende angrep. 

©2020 Sony Interactive Entertainment LLC. Ghost of Tsushima er et varemerke som tilhører Sony Interactive Entertainment LLC.
Ekspansjonspakke:
Nei
Sjanger:
Action
Formater:
Playstation 4
EAN:
0711719364900

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .