Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Football Manager 2021

-12%
439 kr
Anbefalt pris: 499 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    Fra 2 arbeidsdag
  • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

  • Sport
  • PC
Nye funksjoner og dynamiske, ektefølte manageropplevelser gjør dette til et spill med en realisme og et detaljnivå uten sidestykke. Utgangspunktet for å nå elitestatus har aldri vært bedre. Ballen er på din banehalvdel, sjef.

• Velg deg en klubb og en utfordring i tråd med ambisjonene dine, og begynn så arbeidet med å nå klubbens målsettinger. Greier du det ikke, må du ta konsekvensene av det … Du har over 2000 spillbare klubber fra over 50 ledende fotballnasjoner å velge mellom.

• Samarbeid med klubbens støtteapparat og vurder om spillerstallen er sterk og bred nok. Speiderstaben din kan hjelpe deg å finne spillere som kan styrke stallen, og kanskje er det også et stjerneskudd eller to på juniorlaget som banker på døren til A-stallen …

• Utarbeid kampplaner, formasjoner og spillestiler for enhver situasjon, slik at laget er best mulig rustet til å sikre seire og hale i land trepoengere. Du kan ta snarveien til suksess med populære forhåndsinnstillinger fra virkelighetens verden, eller du kan lage din egen spillestil.

• Kast deg ut i ståheien rundt kampdagen, og la deg oppsluke av managerjobben. Går det veien, vil du se med egne øyne hvordan arbeidet ditt gir resultater på banen. Det er nesten så du kan kjenne smaken av seier.

Alt om nyhetene i FM21, inklusiv lisensieringsoppdateringer, blir kunngjort på våre sosiale kanaler i starten av oktober, så følg oss nå for å få med deg alt.

FM21 Touch – det nedstrippede managerspillet hvor detaljrikheten har måttet vike for en raskere spillopplevelse – får du med på kjøpet (kun PC/Mac).
Ekspansjonspakke:
Nei
Sjanger:
Sport
Formater:
PC
EAN:
5055277040421

Vis flere anmeldelser (-2)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.