FIFA 20 (Xbox One)

FIFA 20
Tips en venn

-7%

349 kr
Anb. pris 379 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.EA SPORTS™ FIFA 20 til PlayStation 4, Xbox One og PC, som er drevet av Frostbite™*, blåser liv i to ulike sider av hele verdens spill – den prestisjefylte proffotballen og en helt ny og autentisk gatefotballopplevelse i EA SPORTS VOLTA. FIFA 20 byr på innovasjoner over hele linjen. FOTBALLINTELLIGENS er en plattform for et helt nytt nivå av realisme på banen, FIFA Ultimate Team™ gir deg flere måter å bygge drømmelaget på, og med EA SPORTS VOLTA får du oppleve god, gammeldags gatefotball i autentiske omgivelser.

 

VOLTA-FOTBALL

 


I EA SPORTS VOLTA får du oppleve god, gammeldags gatefotball i autentiske omgivelser, med kulturen, kreativiteten og spillestilen det innebærer. Bygg spillfiguren, vis frem din egen stil og spill diverse former for frittflytende fotball i ulike omgivelser fra hele verden.

 

VOLTA-banespillet: Vis frem spillestilen din i et splitter nytt banespillsystem, basert på ekte fotballrealisme. Inspirert av ekte gatefotball, cageball og futsal – med få spillere på lagene – fra alle verdens hjørner. I VOLTA kan du la deg oppsluke av gatefotballens unike spillflyt, med enklere flikker og ferdighetstrekk, nye teknikkanimasjoner og til og med muligheten for å bruke vantet som lagkamerat.

 

Spiller: I VOLTA-fotball har du uendelige muligheter til å tilpasse og sette ditt eget preg på spilleren – alt fra klær, hårfrisyre og tatoveringer til feiringer og emotikoner. Lag deg en mannlig eller kvinnelig spiller og vis deg frem i de ulike spillmodusene i VOLTA-fotball.

 

Antrekk: Vis frem stilen din i Volta-fotball ved å utstyre spillerne dine med siste skrik innen trøyer, sko og gensere, for ikke å snakke om tatoveringer og hårfrisyer. Og du kan låse opp flere pynteartikler underveis i VOLTA ved å fullføre utfordringer i spillet.

 

Lokaliteter: VOLTA-fotball blåser liv i fotballgater og -løkker over hele verden. Her får du oppleve ulike regionale innslag fra hele verden, fra en undergang i Amsterdam via en cagebane i London til et hustak i Tokyo.

 

Kamptyper: Tilpasning er nøkkelen når du spiller VOLTA-fotball. Spill 3-mot-3 uten keeper, 4-mot-4, 4-mot-4 uten keeper, 5-mot-5 og profesjonell futsal. I tillegg byr VOLTA på ulike banestørrelser og omgivelser med og uten vant, slik at spillerne kan spille det vakre spillet på den måten de selv vil.

 

Moduser:

 

 • VOLTA Avspark: Ta med deg favoritt-profflagene dine ut på gaten og konkurrer på en rekke steder med ulike kampformater i VOLTA. Spill PSG mot Lyon i Paris, Madrid-derbyet i de spanske gatene eller Chelsea mot Spurs på en cagebane i London.
 • VOLTA Verden: Bygg VOLTA-laget ditt ved å spille enkeltspillerkamper mot lag generert av spillsamfunnet i en rekke ulike formater og på en rekke ulike steder. Etter hver seier kan du rekruttere en spiller fra motstanderlaget, og på den måten videreutvikle ditt eget lag både med tanke på ferdighet og kjemi.

 

 • VOLTA Historie: Spill deg gjennom en historiedrevet opplevelse med spillere, hvor du møter diverse gatefotballegender fra rundt om i verden. Vinn belønninger, sett ditt eget preg på spilleren og rekrutter til laget ditt frem mot det avgjørende VOLTA-verdensmesterskapet i Buenos Aires.

 

 • VOLTA Liga: Spill deg til opprykk eller nedrykk med den nettbaserte VOLTA Liga. I de nye spiller-mot-spiller-formatene settes laget ditt opp mot andre lag på nett, og ved å vinne rykker du oppover i divisjonene.

 

Vi kommer tilbake med mer info senere.  

 

BANESPILLET

 


Opplev FOTBALLINTELLIGENS, en banebrytende ny plattform for uovertruffen fotballrealisme. FOTBALLINTELLIGENS opphøyer hvert eneste øyeblikk på banen: med ballen, uten ballen og gjennom ballen. Bygget på tre kjerneverdier: Avgjørende øyeblikk (med ballen), autentisk spillflyt (uten ballen) og ballfysikk (gjennom ballen) – en innfallsvinkel som er ment å sette brukeren i førersetet i hver eneste kamp.

 

Autentisk spillflyt: Evnen til å oppfatte tid, rom og posisjon er avgjørende typer intelligens for de beste spillerne i verden. Ved hjelp av autentisk spillflyt opptrer hver eneste AI-styrt spiller på banen på en måte som tar hensyn til disse komponentene, og resultatet er at man får mer tid og rom, med mer vekt på brukerstyrt spilling.

 

 • Dynamiske 1-mot-1-situasjoner: Med utgangspunkt i spilltempoet fra verdens beste ligaer skaper den oppfriskede spillflyten mer realistisk rom og tempo i spillet, og dermed også flere 1-mot-1-situasjoner som blir til avgjørende øyeblikk for deg som bruker.
 • AI-forsvarsspill: En oppgradering av posisjonerings- og taklingssystemet gjør at AI-spillerne på en bedre måte kan utfylle den brukerstyrte spilleren. AI-en vil gi intelligent defensiv støtte og samtidig belønne og dra nytte av brukerens forsvarsinnsats.
 • Naturlige spillerbevegelser: Takket være et nytt og bedre posisjoneringssystem beveger AI-spillerne seg mer naturlig og fattet enn noen gang før, noe som skaper mer realistisk fotballbevegelser for alle spillerne på banen.

 

Avgjørende øyeblikk: Fotball består av en rekke avgjørende øyeblikk som i sum bestemmer utfallet av kampene. Kamper vinnes eller tapes avhengig av avgjørende, brukerstyrte øyeblikk – enten det dreier seg om beherskede avslutninger på den siste tredjedelen eller kontrollerte taklinger bakerst.

 

 • Sideveis dribling: Den nye mekanikken for sideveis dribling gir deg flere alternativer i angrep ved at du kan bevege deg mot motstanderen på mer smidig vis enn noensinne for å lokke ham til deg, før du så passerer ham ved hjelp av fart eller teknikk.
 • Kontrollert takling: Takket være det aktive berøringssystemet er brukerstyrt forsvarsspill nå mer fordelaktig og givende, med en rekke nye taklingsanimasjoner. Jo renere taklingen er, desto større sjanse har spilleren for å få tak i ballen.
 • Oppfriskede dødballer: En systemoppfrisking som gir deg flere alternativer for sikting på frispark og straffer, nå med en mer ferdighetsbasert skuddmekanikk som er mer givende enn noensinne.
 • Beherskede avslutninger: En grunnleggende oppgradering av skuddsystemet gjør at du får mer pålitelige og kliniske avslutninger. Dette gjør skuddopplevelsen mer realistisk og belønner autentiske avslutninger i langt større grad. I tillegg er forholdet mellom risiko og belønning bedre ivaretatt i vanskelige situasjoner slik som innlegg på volley.

 

Ballfysikk: Den siste dynamiske komponenten i en fotballkamp er selve ballen. Ballfysikksystemet løfter banespillet til nye høyder av realisme, med nye ballbaner på skudd, mer realistiske taklinger og mer fysisk troverdig oppførsel.

 

 • Fotballbasert bevegelse: Et oppgradert bevegelsessystem som gir mer autentisk skru og sprett i ballen, slik at spillet føles mer realistisk enn noensinne. Resultatet er en mer ektefølt fotballopplevelse.
 • Nye ballbaner på skudd: Med det nye ballbevegelsessystemet følger også en rekke realistiske ballbaner på skudd, fra teknisk avanserte duppende skudd og rene vristtreff til flakkende dødballer og skudd på første på oppspretten.

 

 

UEFA CHAMPIONS LEAGUE, UEFA EUROPA LEAGUE OG UEFA SUPER CUP

Verdens mest prestisjefylte klubbturneringer, som UEFA Champions League, Europa League og Super Cup, er tilbake i FIFA 20 med autentiske UEFA-elementer som offisiell TV-grafikk, draktemblemer, matchballer og de ikoniske trofeene. Og du finner dem i en rekke spillmoduser, slik som FIFA 20 Ultimate Team, Karrierespillet, en egen Champions League-modus med mer.

 

FIFA 20 ULTIMATE TEAM™ (FUT)

Mer info om modusen kommer i august 2019.

 

ANDRE MODUSER

Mer informasjon om andre moduser og funksjoner som blir kunngjort senere i sommer.

 

 • Ny Avspark-opplevelse
 • Karrierespillet
 • Pro-Clubs
 • Ferdighetsspill

 

 

PRODUKTSPESIFIKASJONER

Utgiver: Electronic Arts Inc.

Utvikler: EA Vancouver & EA Romania

Utgivelsesdato: 27. september 2019

Aldersmerking: Ikke avgjort

Antall spillere ved nettspill: 1–22

Antall spillere ved frakoblet spilling: 1–4

Nettsted: http://easports.com/fifa

Facebook: http://facebook.com/easportsfifa

Twitter: http://.twitter.com/easportsfifa

Instagram: http://.instagram.com/easportsfifa/

 

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Sport Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2019-09-27 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3047874751 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 152 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 99 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 69 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »