Tilbake til start
Dragon Quest Builders

1 / 1

Dragon Quest Builders

(2 anmeldelser)
199 kr
For flere generasjoner siden falt riket Alefgard inn i mørke da helten, som alle regnet med ville drepe den skrekkelige og farlige Dragonlord, herskeren over alle monstre, i stedet ble lurt til å slutte seg til ham. På grunn av den onde skurkens magi
  • Rollespill
  • Playstation 4
Les mer
For flere generasjoner siden falt riket Alefgard inn i mørke da helten, som alle regnet med ville drepe den skrekkelige og farlige Dragonlord, herskeren over alle monstre, i stedet ble lurt til å slutte seg til ham. På grunn av den onde skurkens magiske renkespill ble menneskeheten spredt for alle vinder og fratatt evnen til å bygge. Uten noen kreative ferdigheter igjen ble menneskene i Alefgard vandrende i ruinene av sitt gamle hjem, hvor de stjal og levde av det de kunne finne i støvet.  
Men nå har en legende dukket opp, en helt som ble valgt ut av gudinnen selv, og hvis mål er å gi folket i Alefgard tilbake evnen til å skape. Bare når fantasiens kraft blir gitt tilbake til landet, kan menneskeheten styrte den onde Dragonlord en gang for alle.

•    Bygg en rekke unike redskaper fra materialer du samler, og gjenoppbygg landsbyer og byer for å gi liv til den knuste verdenen Alefgard.
•    Med det intuitive kontrollsystemet kan du bygge storslåtte tårn og borger i en fei.
•    Spill på din måte – en fengslende DRAGON QUEST®-historie og -verden å utforske, kombinert med friheten til sandkassespilling, gir en ny, spennende og familievennlig opplevelse.
•    Kjemp mot berømte monstre fra DRAGON QUEST-serien, og kommuniser med vakkert tegnede 3D-figurer.


Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Rollespill
Formater Playstation 4
EAN 5021290074200
A

Anonym

For 5 år siden

Topp!

A

Anonym

For 6 år siden

Hvis du elsker Minecraft, så er dette et spill for deg.