Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

1 / 7

Cyberpunk 2077

(5 anmeldelser)
299 kr

-19%

370 kr
Cyberpunk 2077 Cyberpunk 2077 er en action-eventyrhistorie i en åpen verden som heter Night City, et metropolis besatt av makt, glamour og kroppsmodifisering. Du spiller som V, en legosoldat som letter etter en ”one of a kind” implantat som er n
  • Action
  • Playstation 4
Les mer

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 er en action-eventyrhistorie i en åpen verden som heter Night City, et metropolis besatt av makt, glamour og kroppsmodifisering. Du spiller som V, en legosoldat som letter etter en ”one of a kind” implantat som er nøkkelen til udødelighet. Du kan skreddersy din karakters utseende, ferdigheter, kroppsmodifiseringer og spillestil, og utforske en stor by der valgene du tar former historien og verden rundt deg.

PLAY AS A MERCENARY OUTLAW

Become a cyberpunk, an urban mercenary equipped with cybernetic enhancements and build your legend on the streets of Night City.

LIVE IN THE CITY OF THE FUTURE

Enter the massive open world of Night City, a place that sets new standards in terms of visuals, complexity and depth.

STEAL THE IMPLANT THAT GRANTS ETERNAL LIFE

Take the riskiest job of your life and go after a prototype implant that is the key to immortality.

The game comes with the following physical items:

- Case with game discs

- World Compendium detailing the game’s setting and lore

- Postcards from Night City

- Map of Night City

- Stickers

 

Digital goodies included:

- Game soundtrack

- Art booklet featuring a selection of art from the game

- Cyberpunk 2020 sourcebook

- Wallpapers for desktop and mobile

This game will also be playable on PS5

Cyberpunk 2077 will be playable on PlayStation 5 console when available. At a later date, a free upgrade to Cyberpunk 2077, taking full advantage of next-gen hardware, will become available for owners of the PlayStation 4 version.

Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action
Formater Playstation 4
EAN 3391892006032
A

Anonym

For et år siden

Dårlig og knotete grafikk. Rotete gameplay. Kjedelige historie scener. Generell dårlig spillbarhet.

O

Ole50

For en dag siden

Hallo der, til dere som oppdaterte spillet, det ble bare værre, de 4 nye boplasser dere la ut er ganske kjedelig og var omtrent det samme innholdet, unntatt den store med privat heis, folk og by er fortsatt rare og bugs dukker opp litt oftere før oppdatering, kjøring med bil føles som å kjøre på isbane, kan gå opp i level men kan ikke oppgradere alt pgr for lite oppdrag i spillet, det siste oppdraget EVER jeg nylig gjorde var: BRENDAN den snakkende maskinen, hvorfor tok dere livet av han?!??? Dere tar jo livet av alt i spillet, gjør ting værre, slutt å sende oppdateringer som forøvrig tar opp mer unødvendig plass på ps4 min, det er slutt nå, lag ett nytt spill som ligner men bruk mer tid på småting, slik som mer dialog med folk i byen, og V gud bedre hennes stemme er uutholdig å høre på, vent til enda mer prisdropp, og ting som etter oppdraget med tanks så får man ikke kjøre den lenger?!? WHHHYYYY?!??, vil spille pool og andre ting men det går ikke, og det går ikke an å ha det gøy i spillet, ta ut sivikle og purk for moro skyld, politiet TELEPOTERER DIREKTE DET SPILLEREN STÅR, pluss ett dusin kanoner skytes ut av ALLE VEGGER, jeg har over langt tusen o armour, men blir tatt ut på 3-4 skudd, FARVEL FOR ALLTID.

O

Ole40

For 7 måneder siden

fryser opp nå og da, full av live på insden byen kan vlre livløs og tom,hundrevis av søppel å plukke opp og må selges konstant, masse av samme typer våpen må selges med bare tre til fire poeng høyere nå og da, ekstremt mye dialog som gjør spillet tregt og kjedelig til tider,braindance dykking gir meg motions sickness og hodeverk, vent til prissdropp og fiksing av glitch og bugs.

E

Eksempel: bob27

For et år siden

Eksempel: Jeg kjøpte denne for en måned siden, og jeg er svært fornøyd med at jeg gjorde det ...

Ja, jeg anbefaler denne varen

K

Kjell

For et år siden

Funker helt topp på ps5

Ja, jeg anbefaler denne varen