Tilbake til start
Biomutant

1 / 1

Biomutant

199 kr
BIOMUTANT® er et postapokalyptisk kung-fu-fabelrollespill satt i en åpen verden, med et unikt kampsystem som lar deg blande nærkamp, skyting og mutantegenskaper.   UTVIKLE MÅTEN DU SPILLER PÅ Du kan gjøre om den genetiske strukturen din fo
  • Action, Eventyr
  • Playstation 4
Les mer

BIOMUTANT® er et postapokalyptisk kung-fu-fabelrollespill satt i en åpen verden, med et unikt kampsystem som lar deg blande nærkamp, skyting og mutantegenskaper.

 

  • UTVIKLE MÅTEN DU SPILLER PÅ

Du kan gjøre om den genetiske strukturen din for å forandre måten du ser ut og spiller på. Dette påvirker selvsagt egenskapene dine, og hvis du blir utsatt for biologisk forurensing i verdenen, fører dette til fysiske mutasjoner, som at du får klørne og den taggete halen til en kneler. Blir du utsatt for radioaktiv stråling i bunkere fra den gamle verden, påvirker dette tankene dine i tillegg til at det låser opp psykokinetiske mutasjoner som telekinese og levitasjon.

 

  • DET NESTE NIVÅET AV UTFORMING

Gi kreativiteten din frie tøyler når du utformer våpen. Bland deler for å lage dine egne unike våpen, som du kan bruke med en eller begge hender til å skjære, knuse og gjennombore. Revolvere, rifler og hagler kan modifiseres med alt fra korketrekkere og batteridrevne motorsagmoduler til ampuller med biologisk slam – slik at du får det mest dødbringende arsenalet mulig. Du kommer også til å møte figurer som utformer kule saker for deg, som bioniske vinger og en hoppepakke – de lar deg til og med modifisere Automaton, den skranglete leketøy-kompanjongen!

 

  • RUST DEG TIL EVENTYR

Du kan utruste figuren din akkurat som du vil. Ikke bare når det gjelder hvilke våpen du har lagd, men også hva slags utstyr du har på deg. Du kan for eksempel ta på deg en gassmaske når du skal utforske de døde sonene, kuldemotstandige klær når du skal til kalde områder, eller verneutstyr når du skal angripe skapninger som er påvirket av biologisk forurensing. Valget er ditt.

 

  • OVERLEVELSE I EN FARGERIK, ÅPEN VERDEN

Du skaper ditt eget eventyr idet du utforsker den åpne verdenen og finner ut hva som ligger under overflaten, enten det er til fots, med meka-enheter, jetski, luftballong eller hva det skulle være. Dra gjennom den døende villmarken, gjennom tunnelene og nettverket av bunkere i underverdenen, og finn veien opp til fjellene eller ut til øygruppen. Det er mye å oppdage, mange mysterier å avsløre, skapninger å konfrontere og merkelige figurer å møte i denne fargerike verdenen.

 

  • EN UVANLIG HISTORIE MED EN UVANLIG SLUTT

Handlingene dine er avgjørende i historien som rulles opp, der enden er nær for den nye verden. En pest herjer i landet, og livets tre blør død fra røttene. Stammene er splittet, og de trenger noen som er mektige nok til å forene dem eller styrte dem alle …

 

  • Selv om du veiledes gjennom historien av en forteller som oppdaterer deg på hvert steg av reisen, er det handlingene og valgene dine som avgjør hvordan historien om overlevelse slutter.
Ekspansjonspakke Nei
Sjanger Action Eventyr
Formater Playstation 4
EAN 9120080071316
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser