Battlefield 4 (PS3)

Battlefield 4
Tips en venn

-10%

89 kr
Anb. pris 99 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  fra 2 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
Battlefield 4 definerer shooter sjangeren og sletter grensen mellom spill og ære.

Med en helt ny spillmotor Frostbite 3 levererer Battlefield en kul og dramatisk opplevelse som ikke ligner noe annet. Kun i Battlefield kan du ødelegge bebyggelsen som beskytter dine fiender. Bare i Battlefield kan du lede et anfall fra fronten av en krigsbåt. Battlefield gir deg friheten å gjøre mer og mer  mens du bruker dine styrker for å finne din egen vei til seier.
Foruten en fenomenal multiplayer tilbyd Battlefield 4 en intensiv, dramatisk og rollefigurbasert kampanje som starter med evakueringen av amerikanske VIP:s fra Shanghai og som siden følger din troppes kampanje for å finne veien hjem.

Dt finnes ingenting som kan sammenlignes. Sleng deg inn i det ærefylte kaoset og den totale krigen som du kun finner i Battlefield.

Battlefield 4 er et sjangerdefinerende actionspill basert på øyeblikk som visker ut grensene mellom spill og ære. Spillet drives av nestegenerasjonskraften i Frostbite™ 3-motoren, og leverer en rå, dramatisk opplevelse som ikke likner på noe annet du har spilt..
Det er bare i Battlefield du kan sprenge fundamentet til en demning og sende en hel skyskraper i bakken. Det er bare i Battlefield du kan lede et angrep fra akterenden av et krigsskip. Battlefield gir deg friheten til å gjøre mer enn i noe annet spill, du bruker dine egne fortrinn og staker ut din egen kurs mot  seier.
I tillegg til det kjente flerspillet, har Battlefield 4 et intenst, dramatisk, figurdrevet solospill som begynner med evakueringen av amerikanske VIP-er fra Shanghai og følger et soldatlags kamp for å finne veien hjem.
Det er ingenting som likner. Kast deg ut i komplett krigskaos, et kaos du bare finner i Battlefield.

DETTE FÅR DU

 • Det er bare i Battlefield du kan oppleve Levolution, som lar deg endre landskapet i sanntid, med interaktive omgivelser som reagerer på alt du gjør og sørger for at to kamper aldri blir like.
 • Det er bare i Battlefield du har den fantastiske kraften i nestegenerasjonsmotoren Frostbite™ 3, som leverer banebrytende grafikk og lyd, fantastiske figuranimasjoner og dynamiske ødeleggelser.
 • Det er bare i Battlefield du får oppleve total krig med friheten til å bruke dine egne styrker til å stake ut din egen kurs mot seier.
 • Det er bare i Battlefield du har makt til å dominere på land, i luften og til sjøs med helt nye fremkomstmidler.
 • Det er bare i Battlefield du kan lede laget ditt i Commander Mode, der du tar ledelsen og skaffer deg fordeler i slagene, hjemme i stuen eller på nettbrett.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Kategori: Action, FPS Utvidelsespakke: Nei
Utgivelsesdato: 2013-10-31 Forventet leveringstid: fra 2 arbeidsdager
Product number: 3025464391 Leverandør:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 9 Gjennomsnittsvurdering: 3
22%
33%
0%
11%
33%

Mest hjelpsomme positive anmeldelsen

Pavel

Fikk varen ganske kjapt. Veldig fornøyd.
- Opplever at spillet fryser seg og at jeg må restarte ps3-en.

Vs.

Mest hjelpsomme kritiske anmeldelsen

rune

Forventningene var store ,men skuffelsen desto større.

jeg kjøpte bf4 dag 1 og spillet var full av problemer så jeg la bort spille i 14 dager prøvde igjen men nei enda full av feil og de har f ikke fixa problemene enda så spar pengene deres

Fikk varen ganske kjapt. Veldig fornøyd.
- Opplever at spillet fryser seg og at jeg må restarte ps3-en.

Meget fornøyd med spillet. Mange små endringer som gjør det både litt vanskligere, men også en del som har blitt litt mer "enkelt". Liker at som sniper har man fått muligheten til å sjekke avstanden med en laserkikkert og man kan stille inn på siktet for å kompensere for avstanden. :) Men å fly har blitt vanskligere, syntes jeg i hvertfall. Absolutt et bra spill som man må ha om man liker slike spill..

Absolutt fornøyd :-)

Anbefaler å vente til de har fikset all bugs. Er så irriterende å spille nå som det er fullt av de.

Veldig fornøyd.

Like fornøyd med dette spillet som med tidligere Battlefield spillene. Grafikken er helt rå! I tillegg er det mange ulike oppdrag som gir spillet variasjon. Har ikke prøvd online delen da jeg kun liker gameplayen på Battlefield. Anbefales :)

våpen punkt der du fyller opp ammo og velger våpen du finner i spillet er aldri langt ifra hverandre i oppdrag.

ett ganske rett fram og kort single player spill, der du må følge etter dine medsoldater og kan ikke utforske så mye, full av fiender så en video og ferdig med det brettet.

bryr meg ikke om multiplayer greia, da trenger jeg en 10-11 meter lang ledning fra spillmaskin til min trådløse internetkobling, har sett og lest at multiplayer på alle consoller funker ekstremt dårlig, det fryser og mye bugs kommer i veien, værste fall mister du alle poeng og scores helt sånn uten videre.
og restarte spillmaskinen ofte.(mest til pc?)

du kan IKKE save og lagre selv når du vil, og når du dør (du oftest dør av 3-4 treff, så gjem deg bort og la de andre skyte ned fiender,mye fikling med ladding), så må du starte ett godt stykke bak i oppdraget, i noen tilfeller helt på starten av oppdrag og skyte de samme teite fiender på akkurat på samme plasser igjen.

den store plussen for min del er at det er omlag 30-35 våpen å finne og bruke gjennom singelplayer, og de er veldig råe.( du må visst finne dem imens du spiller i gjennom spillet, eller oppnå en viss poengsum).

jeg skulle egenlig ha skrevet til xbox 360 og anmeld der, men jeg liker best psx 3 spill vil skifte spillet etterhvert(fekk spillet til xbox 360 til jul aarrgg), men jeg tipper det er de samme problemer på alle consoller uansett.

SÅÅÅÅ 379 kr VIL CDON HA FOR DETTE, GLEM DET, VENT TIL DET KOSTER MINST 149 kroner punktum, og spiller du ikke multiplayer så vent lenger og håp på at de kanskje lager ett nummer 5 som er lengre og bedre.

grafikk standard som i nesten alle skytespill, øddelegesfaktor greit nok, spiller i en skyskraper hotel brett nå og kan skyte i stykker nesten alt, håper det holder seg slik, og går du tom for ammo er det bare fylle opp så mye du vil, eller bare stå rett ved siden så fylles det opp automatisk.

en og en halv i snittkarakter. så jeg ville helst glemme dette og kjøp psx 4 og spillet DESTINY istedet.

Forventningene var store ,men skuffelsen desto større.

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 109 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 77 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 59 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »